De trend is dat meer en meer mensen van thuis uit werken. Dat betekent vaak de hele dag stilzitten en in een foutieve houding. De meeste mensen werken thuis immers aan de keukentafel of in de zetel, m.a.w. op meubilair dat niet aangepast is voor bureauwerk. Dat kan op lange termijn gevolgen hebben voor de lichamelijke gezondheid en leiden tot fysieke klachten zoals een muisarm, ontstoken schouders of rugpijn of nekproblemen.

Ook jouw werkplek thuis ergonomisch heeft tal van voordelen zoals een grotere productiviteit, hogere efficiëntie en minder stress!
Ontdek ons Thuiswerkpakket, snel en veilig bij jou geleverd
Alle prijzen zijn excl. BTW!

Ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel is geen overbodige luxe:

  • je neemt een gezonde zithouding aan
  • onderteunt de onderug
  • stimuleert beweging
  • individueel instelbaar volgens lichaamsbouw & omgeving

ergonomische bureaustoel voor thuiswerk

1. Hag 4600 in stof zwart - €537
Scandinavisch design met hoge rugleuning in hoogte instelbaar, verstelbare zithoogte en -diepte, individueel instelbare schommelweerstand (beweginsvrijheid) en 4D armsteunen (360° aanpasbaar).

2. RH Mereo in stof zwart- €650
De gebogen rugleuning biedt steun aan de heupen en de onderrug. Het “Tvedt” kussen tussen de schouderbladen zet aan tot beweging en een rechte zithouding. Unieke zit- en kantelbewegingen, samen met unieke gewichtsaanpassingen. Volledig individueel instelbaar.

3. Bioswing 360 QI - €1.050
Met het unieke Bioswing-systeem beweeg je terwijl je zit! Op die manier worden jouw rugspieren geactiveerd terwijl je werkt en verbetert de bloedcirculatie. De stoel is volledig instelbaar volgens jouw lichaamsbouw en behoeften.

3. Bioswing 560 QI - €1.575
De Rolls Royce onder de bureaustoelen. Het hoogste zitcomfort met het dynamische Bioswing-systeem. De stoel is volledig indiovidueel instelbaar.

Ontdek meer over Bioswing hier

Ergonomische hulpmiddelen

Met deze accessoires neem je overal de juiste houding aan en vermijd je lichamelijke klachten achteraf.

 ergonomische hulpmiddelen bureau

Compact toestenbord met draad - €75
Handshoe Mouse draadloos - €130
Documentenhouder Ergodôme - €85
Laptophouder - €120
Monitorarm Ergodôme - €189 (voor 1 beeldscherm)

Zit-sta bureau

Regelmatig rechtstaan tijdens het werk is heel belangrijk, je traint niet alleen jouw spieren, maar door de betere doorbloeding krijg je ook meer energie!

zit-sta bureau tafel
Elektrische zit-sta tafel 2-trapssysteem
Melamine blad 160x80 cm 
€550