Ergonomisch werken

Zit je de hele dag aan jouw bureau gekluisterd? Heb je moeite om stil te zitten? Begint jouw nek en onderrug wat tegen te pruttelen na een paar uurtjes? Dan heb je dringend nood aan wat afwisseling en dynamiek tijdens jouw werkdag. Met onze ergonomische kantooroplossingen neem je in elke situatie de juiste houding aan en is bewegen kinderspel!

Een gezonde werkomgeving zonder nek- en rugklachten.

Je lichaam is niet gemaakt om 8 uur per dag stil te zitten... en zeker niet in een foutieve houding. Voldoende bewegen tijdens je werkdag is cruciaal. Met ergonomische bureaustoelen, krukjes, zit-sta-tafels,... kan je voldoende variëren en stem je jouw werkomgeving af op jouw lichaam zodat je in elke situatie een ergonomische houding aanneemt. Dankzij de dynamische eigenschappen breng automatisch meer beweging en afwisseling in jouw werkdag. Zo hou je meer energie over voor de leuke dingen na het werk. Zonder last van rugpijn, nekpijn of hoofdpijn te hebben. 
Lees meer over de ergonomische werkplek en de vele voordelen die ermee gepaard gaan.

Ergonomische werkplek voor thuis en op kantoor.

Ergodôme stelt verschillende concrete oplossingen voor, zowel voor de consument als voor bedrijven. Daarvoor hebben we een ruim gamma aan unieke producten voor een ergodynamische werkpost. Jouw thuiswerkplek op een gezonde manier inrichten is met deze oplossingen een fluitje van een cent.

Ontdek hier meer tips voor jouw thuiskantoor.