Relaxzetel huren
Relaxen Overzicht

Een relaxzetel huren, het kán!

Heb je voor een tijdje een relaxzetel nodig met een opstalift? Bijvoorbeeld na een operatie of omdat een familielid minder makkelijk te been is? Vanaf nu biedt Ergodôme je de mogelijkheid om een zetel voor een bepaalde duur te huren. Thuis in je eigen omgeving, zelfs al gaat het wat moeilijker…

Stel: je onderging een operatie en je hebt het moeilijk om recht te staan. In dat geval kan een relaxzetel met opstalift je een grote dienst bewijzen. Maar heeft het wel zin om zo’n zetel te kopen als je na een paar maanden toch weer goed te been bent? Daarom biedt Ergodôme nu de mogelijkheid om een zetel te huren.

Wanneer kan je een relaxzetel huren?

  • Bij thuisrevalidatie. Na een operatie is een stoel met opstalift een goede manier op sneller te revalideren.
  • Wie zich in een palliatieve fase bevindt, kunnen wij vaak helpen met het verlichten van lichamelijke ongemakken.
  • Je hebt iemand te gast die mindermobiel of mindervalide is.

De huurperiode en de huurprijs worden afgesproken. Bijkomende kosten zoals levering, ophaling en eventueel reiniging worden op voorhand besproken.

Wij bieden zoveel mogelijk een oplossing op maat. Dit wil zeggen dat we rekening houden met de specifieke noden en wensen van de cliënt. Kom gerust even langs om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken hoe we je kunnen helpen. Je kan ons natuurlijk ook bellen of contacteren.

Rugleeftijd.be