Sinds de coronacrisis is de meerwaarde van videoconferenties sterk toegenomen. Voor korte meetings, bijvoorbeeld met klanten, wordt niet altijd meer fysiek afgesproken. En ook steeds meer werknemers zijn geregeld thuis aan de slag.

 Ben je toch op kantoor en neem je deel aan een videogesprek? Dan is het vaak moeilijk om een ideale plaats te vinden. Je wil de collega's niet storen, maar zoekt anderzijds ook een ruimte waar je zelf weinig of geen achtergrondlawaai hebt. 
 

Telefooncellen voor videoconferenties

 
De meeting pods van Ergodôme vormen de oplossing voor je probleem. Je kan ze gebruiken als telefooncellen voor telefoongesprekken en videoconferenties. Deze akoestische vergaderruimte zorgt ervoor dat je ongestoord gesprekken kan voeren, dankzij de uitstekende geluidsisolatiewaarde. De privacy van je gesprek is verzekerd en bovendien zal je je ook veel beter kunnen concentreren.
 

Verplaatsbare phonebooths 

 
Ook handig is dat je de phonebooths voor videoconferenties en telefoongesprekken eenvoudig kan verplaatsen. De box bestaat namelijk uit verschillende losse onderdelen en kan in een halfuurtje gedemonteerd worden. Het hoeft dus geen ramp te zijn als je na een tijdje bedenkt dat de akoestische telefooncellen beter op een andere plaats zouden staan.
 

Meer weten over onze handige akoestische werkruimtes, zoals de telefooncellen voor videoconferenties? Lees dan hier alles over de meeting pods van Ergodôme.