Een goede bureaustoel is een must! Je herkent het wellicht. Je bent al een paar uur naarstig aan het werken en je begint pijn te krijgen in je rug. Op korte termijn lijkt het misschien niet zo erg, maar op lang termijn kan dit grote gevolgen hebben. Dé oplossing? Een ergonomische bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een correcte zithouding. De experts van Ergodôme helpen je graag bij het zoeken naar de geschikte stoel. 

 Bij een bureaustoel is het natuurlijk belangrijk dat de stoel aangepast is aan jouw lichaam. Ben je klein of juist heel groot? Nood aan een neksteun of wil je zeker geen? Wij zorgen dat je de ideale bureaustoel hebt. Onze experts hebben jaren ervaring en willen die ervaring met plezier delen. Ze maken daarvoor een diepgaande analyse van jouw lichaam. Dankzij deze analyse zien ze wat de pijnpunten zijn en waarop er moet gelet worden. Onze klanten advies op maat geven is dan ook een prioriteit. Er zijn natuurlijk nog heel wat andere alternatieven zoals een zitbal of een kniestoel. Klinkt dit meer iets voor jou? Neem ook daar zeker eens een kijkje.

Ook ergonomisch relaxen in je vrije tijd

Als we thuiskomen, hebben we vaak de neiging om in onze zetel te ploffen. Ook als je rust, is je houding echter belangrijk. Een zetel dient om te ontspannen en zeker niet om druk uit te oefenen op jouw nek, rug en schouders. Denk daarom na over een relaxzetel of een ergonomisch salon.

 We verwelkomen je graag in een van onze showrooms om de stoelen uit te testen. We leveren de stoelen ook zo snel mogelijk bij je thuis of op kantoor. Niet zeker of je de juiste beslissing genomen hebt? Geen probleem! Je kan onze stoelen 14 dagen gratis testen in je eigen werkomgeving. Ideaal toch?

Ergonomische stoel kopen? Neem gerust een kijkje naar ons aanbod in de webshop of bezoek een van onze winkels. Heb je toch nog vragen of ondervind je problemen? Neem gerust contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder.