Fitform is de absolute referentie in Europa als het gaat over zetels op maat met opstalift. Vanaf dit jaar kan je verschillende modellen exclusief bij Ergodôme verkrijgen. Als specialist in gezond relaxen is onze zaak de beste plaats om voor u de perfecte zetel op maat van je lichaam te maken, wat uw eventuele klachten of problemen ook mogen zijn…

De mogelijkheden van de Fitform-relaxzetels zijn bijna eindeloos. Werkelijk iedereen kan geholpen worden, of u nu (heel) groot of (heel) klein, zwaarlijvig of mager bent of met rug- of andere gezondheidsproblemen kampt.

Moeite met opstaan?

Voor veel mensen is een zetel met een opstafunctie zeker geen overbodige luxe. Wie moeite heeft met opstaan, zal dit zeker beamen. Bovendien zorgen we ervoor dat  je perfect en zonder pijn kan zitten en relaxen. Wie niet juist zit, krijgt net daardoor bijkomende problemen.

Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast, soms uren aan een stuk. Na een tijdje kan je heel wat klachten krijgen: rugklachten, spierpijn en last van de gewrichten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, spijsverteringsproblemen, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan.

Gezonde zit- en relaxhouding

Genoeg redenen dus om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding en te zorgen voor een optimale relaxfunctie. En daarmee kunnen we je met Fitform perfect helpen. Je kan de mogelijkheden ontdekken in onze showroom. Indien gewenst kunnen we je zelfs bij je thuis bezoeken.