Veel mensen hebben slaapproblemen. Volgens een recente enquête zou zelfs de helft van de mensen klachten hebben. Sommige problemen komen heel frequent voor en gelukkig zijn ze relatief gemakkelijk op te lossen...

Dit zijn de 5 meest gehoorde klachten in onze winkel.

  1. “Ik voel me ’s morgens niet uitgerust.”  Tijdens je nachtrust heb je onvoldoende diepe slaap. Dit zorgt ervoor dat je je ’s morgens niet fit voelt.
  2. “Ik word wakker met pijn in mijn rug.” Als je wakker wordt van de pijn, is dit een noodsignaal van je lichaam. Je lichaam ligt niet in de juiste houding en staat onder spanning.
  3. “Ik voel me stram en stijf in de onderrug als ik opsta.” De oorzaak hiervan is een verkeerde lighouding: je spieren voelen stram aan. Na enkele minuten bewegen gaat de stijfheid meestal over.
  4. “Ik lig veel te woelen voor ik in slaap val.” Een te harde matras (bijv. aan de schouder) geeft te veel druk en zorgt ervoor dat je ligt te woelen. 
  5. “Ik heb last van nekpijn.” Een onaangepast hoofdkussen en een te harde schouderzone zorgen voor te veel spierspanning in je nek.

Heb je een van deze slaapproblemen? Of een ander? Onze Slaaparchitecten kunnen je zeker helpen.