We slapen ongeveer 8 uur per dag, sommigen misschien wat meer of minder. Min of meer een derde van je leven dus! Meestal staan we er niet bij stil dat we zoveel tijd slapend doorbrengen. Vandaar dat het dus uiterst belangrijk is om op een goede en gezonde manier in je bed te liggen. Je kan rugproblemen krijgen of verergeren door op de foute manier te liggen. Een standaard bed, dat niet aan je lichaam is aangepast, zal op lange termijn zorgen voor complicaties en klachten. Een diepe slaap is bovendien zeer belangrijk voor je gezondheid, want zo ben je 's ochtends uitgerust en herstelt je lichaam optimaal tijdens de nachtrust. 

Beter slapen begint met een oplossing op maat

Bij Ergodôme pakken we dit probleem aan met een slaapsysteem of een ergonomische matras op maat gemaakt. Wij bieden je een oplossing aan op maat van je lichaam. Het is belangrijk dat je lichaam op de juiste manier in bed kan liggen. Een bed op maat gemaakt zorgt ervoor dat je helemaal kan ontspannen. We zorgen ervoor dat de rug op een ergonomisch correcte houding op de matras kan liggen. Het belang van een ergonomische houding in bed is dat de rug op een correcte positie in bed komt. Vermijden dat er druk is op de tussenwervelschijven is extreem belangrijk voor een gezonde rug. Bij Ergodôme zorgen we ervoor dat we een slaapsysteem hebben op maat, dat perfect bij je lichaam past en ervoor zorgt dat rugklachten verdwijnen. Met een slaapanalyse ontdekken we hoe jouw slaaphouding precies is en hoe jouw perfecte ergonomische matras op maat eruit ziet. 

Ons product is ook een biologisch product, veel beter tegen huisstofmijt en veel beter voor het milieu. Maar de grootste troef van Ergodôme is dat we een eigen atelier hebben waar we alles zelf op maat maken. Dit betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen en het beste van het beste kunnen aanbieden. Er is ook een proefperiode van vier maanden, waarin we eventueel nog aanpassingen kunnen doen. Bijvoorbeeld wanneer het bed of de matras toch nog niet 100 procent perfect is voor je lichaam. Dit is vooral omdat wij ons focussen op de tevredenheid van de klanten. In die vier maanden kan je uittesten of het bed perfect is of als er misschien toch nog enkele kleine aanpassingen wenselijk zijn. Ergonomisch verantwoord slapen is altijd het doel. 

Voordelen van op maat gemaakte bedden:

  • Beter en dieper slapen
  • Gezond slapen
  • Geen rugklachten meer
  • Ultieme ontspannen houding
  • Fit en uitgerust opstaan
  • Minder hoofdpijn, minder stress
  • Minder of geen krampen meer

Daarvoor hebben we een ruim gamma aan unieke producten. Namelijk een matras op maat, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens, bedden, natuurlatex matrassen en ergo-gravity bedden. Neem zeker een kijkje bij onze producten op de website of kom eens langs in de showroom. Onze experts staan altijd voor u klaar om de beste oplossing voor u te zoeken.