Dat we bij Ergodôme focussen op ergonomie, zowel thuis als op het werk, is evident. Het woord ergonomie komt van de Griekse woorden 'ergon' (werk) en 'nomos' (wet), waarbij de focus lijkt te liggen op een veilige en gezonde werkomgeving.

Het mag dan ook niet verbazen dat ergonomische bureaustoelen, ergonomische werkplekken en ergonomisch werken in zijn geheel enorm belangrijk zijn voor ons bedrijf.

Rugpijn en nekpijn: liever voorkomen dan genezen

Toch gaat het verder dan het werk alleen. Een slechte houding kan namelijk erg kwalijke gevolgen hebben voor je gezondheid. De aandoeningen die je dreigt op te lopen, stoppen dan ook niet aan de deur van je kantoor, maar sleep je overal met je mee. Liever voorkomen dan genezen is dan ook de boodschap, ook wat betreft rugpijn en nekpijn.

Ontdek hier enkele gezondheidsproblemen waarbij ergonomie een gunstig effect heeft:

Reken op de expertise van Ergodôme

Heb je regelmatig last van rug- of nekpijn als je uit je zetel opstaat, ga dan op zoek naar de oorzaak en voorkom ergere gezondheidsproblemen. Bij speciaalzaken zoals Ergodôme kan je de verschillende ergonomische oplossingen vergelijken en uitproberen. Zo ben je zeker dat je een oplossing vindt die perfect bij jouw lichaam past.

Je kan de toonzaal van Ergodôme bezoeken in Kortrijk of Antwerpen (Wilrijk) voor advies op maat. Een ergonomisch adviseur gaat samen met jou op zoek naar de ideale oplossing.