Met gepaste trots melden wij dat Nirwana overgenomen is door Ergodôme, ook specialist in ergonomische meubelen. Wij willen u in de toekomst graag verder helpen in uw zoektocht naar ergonomische producten en meubelen met een extra showroom in Antwerpen.

We nodigen u dan ook graag uit om bij ons langs te komen om de vernieuwde showroom te ontdekken en de nieuwe collectie “te voelen”.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart '19 kan u en uw familie/vrienden een gratis yogasessie met Evy Gruyaert meevolgen of een leuke babbel hebben met haar over ergonomie en gezondheid.
De sessies gaan door op: vrijdag 15/03 om 19u en zaterdag 16/03 om 15u of 17u in de showroom van Nirwana, De Bruynlaan 127, 2610 Wilrijk.

Klik hier om in te schrijven

In de komende weken waait een frisse wind door de showroom en zal u een mooie uitbreiding van het productgamma kunnen ontdekken, naast de gevestigde merken. Bovendien profiteert u van lanceringsvoorwaarden tot eind april!

Voor koopjesjagers is er goed nieuws: een groot aantal showroomproducten: krukjes, bureaustoelen, zit-statafels, bedden, matrassen, boxsprings, relaxzetels, hoofdkussens, salons, kasten  commodes,… mogen snel de deur uit. Kortingen tot maar liefst 80%!

yoga met Evy Gruyaert tijdens opening Ergodome Antwerpen