Rugproblemen | Rugpijn | Vaste nek


Je komt thuis en dan liggen er nog wat huishoudelijke taken op je te wachten... Het is dan ook van het grootste belang om even lichaam en geest te ontspannen en vooral te recupereren voor het slapen gaan. Zo kan je beter de slaap vatten. Om ten volle te kunnen genieten van dat relaxmoment is een ergonomische relax het meubelstuk bij uitstek.

Het is vooral belangrijk dat een ergonomische relaxzetel past bij jouw lichaam. Maatwerk is dus belangrijk om rugpijn of nekpijn te voorkomen. De zetel moet je lichaam ondersteunen om bijvoorbeeld een vaste nek te voorkomen. Je rug, nek, schouders en benen moeten ontlast worden. 

Bij Ergodôme helpen we je graag verder. Bij ons vind je enkel relaxzetels van de hoogste ergonomische normen.

Ergolux | Ergonomisch relaxen | Ergodôme

De juiste oplossing voor jou

Net als een kledingstuk moet een relaxzetel bij jouw lichaamsbouw en noden passen. Dit kan alleen door een persoonlijke zitanalyse te maken, waar wij ook eventuele rugklachten in kaart brengen.
Om de juiste maat te bepalen, meten wij jou eerst op. Daarna kunnen we het juiste model, de maat en vooral het correcte relaxsysteem kiezen dat het beste bij jou past. Ook hier gaan wij voor maatwerk.

In en uit de zetel, geen moeite

Maximaal comfort en toch makkelijk in en uit de relaxzetel kunnen stappen? Het kan… Een relaxzetel met opstahulp is een doeltreffende oplossing om het leven een stuk comfortabeler te maken.