Met het ganse gezin in de zetel en toch voor iedereen het juiste comfort? Geen probleem, we hebben salons in alle maten, vormen en afwerkingen. Kies zelf jouw samenstelling: 2-zit, 3-zit, hoekopstelling, ... Bij Ergodôme selecteren we de allerbeste ergonomische salons uit van over de hele wereld om u een zo goed en maatgericht mogelijke oplossing aan te bieden voor een ergonomische houding.

Dit gaat van een ergonomisch verantwoorde sofa, fauteuil met of zonder elektrische of manuele relaxfunctie over een 2-zit, 3-zit tot een 9-zit salon met alle mogelijke (elektrische) functies en afmetingen.  We kunnen voor het gehele gezin een totaal-oplossing aanbieden waar iedereen zijn favoriete plaatsje kan samenstellen.

Zoals steeds primeert de ergonomie en maatwerk. We bieden opstellingen aan van klassiek tot modern en strak design, in talloze soorten leder of stof en kleuren.

ergonomische relaxfuncties van salon I sofa I zetel 

Stel zelf jouw salon samen

Elk model uit ons gamma is moduleerbaar naar jouw eigen wensen. Je kan zelf jouw salon samenstellen volgens de gewenste afmetingen en combinaties (hoekopstelling, schuine wanden, vrijstaand, ...). Als je de maten van de ruimte waarin het salon moet komen meebrengt, kunnen we je helpen met een gedetailleerd plan. Een ergonomisch hoeksalon met uitschuifbare wall-away systemen zijn uniek zodat de zetel tegen de muur kan staan. Zo hoeft u niet op ruimte in te boeten.moduleerbaar salon mogelijkheden samenstelling