Aan de ene kant is het natuurlijk heel fijn dat mensen steeds ouder worden. Aan de andere kant brengt dit ook enkele ongemakken met zich mee. Veel mensen krijgen op een bepaalde leeftijd namelijk steeds meer te maken met ongemakken. Lopen kan moeilijk zijn, maar het gaat vooral om het opstaan van een stoel of bank. Toch is het tegenwoordig mogelijk om veel langer actief en zelfstandig te blijven en dit zelf te doen. Hoe? Met opstahulp (sta-op hulp of sta-op zetel).

Opstahulp is tegenwoordig dermate subtiel, dat een zetellift (relax met lift) helemaal niet lijkt op een vorm van opstahulp. Zo word je op een niet opvallende en zeer effectieve manier bijgestaan in het opstaan. Het is de ideale manier om lang op een goede manier voor jezelf te kunnen zorgen. Je bent echt met je toekomst bezig. Het maakt beweging in je eigen huis namelijk een stuk makkelijker. En je stoel ziet er verder gewoon uit als een normale, moderne stoel.

sta-op relaxzetels met onzichtbare zetellift

De voordelen van opstahulp met een zetellift

De voordelen van een opstahulp (sta-op hulp of sta-op zetel) met zetellift zijn zeer uitgebreid. Maar de voordelen waarvan wij ervaren dat ze het vaakst worden geprezen, zijn:

  •  Gemak: Opstahulp door middel van een zetellift in een relaxzetel (lees : relax met lift) zorgt voor een enorm groot gemak. Je wordt heel duidelijk geholpen bij het omhoog komen. Dit maakt het een stuk makkelijker om te gaan zitten en vervolgens weer op te staan. Daarmee maakt het je leven in het algemeen een stuk comfortabeler. 
  • Modern design: Dankzij het moderne design zijn de hulpfuncties van zo’n stoel goed verwerkt. Daarmee ziet de stoel er niet uit als een zeer speciale stoel die alleen voor de senior geschikt is, ook al is dat het natuurlijk wel (voor senior of in bepaalde gevallen van chronische ziekten). Je ziet er haast niet aan af dat er een opstahulp met zetellift in is verwerkt. 
  • Oplossing op maat: De opstahulp wordt op maat voorgesteld. Dankzij de jarenlange expertise die is opgebouwd, kunnen wij je heel gericht adviseren. Er wordt gekeken naar je volledige lichaamsbouw en wat de perfecte bijhorende afstelling is. 
  •  Maximaal comfort: Niet alleen zorgt de relax met lift voor extra comfort, maar de relaxzetel is ook van zichzelf een zeer comfortabele stoel. Hij zit lekker. Je kan er daardoor urenlang in zitten. En in plaats van vervolgens heel moeilijk omhoog te komen, heb je dan ook nog de opstahulp tot je beschikking. 
  • Duurzaam en van een hoge kwaliteit: De combinatie van duurzaam en hoge kwaliteit vinden wij essentieel. Je wilt namelijk niet dat een stoel al binnen korte tijd kuren begint te vertonen. Onze relaxzetels met ingebouwde zetellift zijn vervaardigd uit duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Bij normaal gebruik gaat deze jarenlang mee. 

Relaxzetel | Opstahulp | Rugpijn

Thuisservice relaxzetel met opstahulp

Ben je geïnteresseerd in een relaxzetel met opstahulp, maar heb je niet de mogelijkheid om deze op locatie te bekijken? Dan is dat geen probleem. Wij maken gebruik van een thuisservice. We komen de sta-op zetel thuis bij je voorstellen om samen de beste oplossing te vinden. Hierbij presenteren wij de modellen die aan de hand van het adviesgesprek het meest voor jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt dan proefzitten om te kijken welke sta-op hulp aan de eisen voldoet. Uiteraard worden bij de levering de juiste veiligheidsvoorschriften gehanteerd. Zeker in deze tijd is dat natuurlijk erg belangrijk.

Voor vragen of meer informatie over de relaxzetels met opstahulp kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder om tot de hoogst mogelijke tevredenheid te komen. Uiteindelijk is jouw comfort voor ons topprioriteit nummer één.