Elektrisch bed ergo gravity

Ergo-gravity bedden

Heb je ook last van rugpijn bij het opstaan? Zorgt je bed voor nekpijn als je wakker wordt? Dan kan er op ergonomisch vlak waarschijnlijk heel wat verbeterd worden. Een ergo-gravity bed van Ergodôme is daarom de oplossing die je zoekt. Bij ons kan je terecht voor ergonomische bedden die rug- en nekpijn laten verdwijnen.

Het beste van twee werelden

Een goede matras cruciaal is om rugpijn te vermijden. Om nekpijn tegen te gaan, heb je dan weer een goed hoofdkussen nodig. Een ergo-gravity bed van Ergodôme combineert beiden en zorgt voor de perfecte ergonomie. Zo kan je ’s avonds gaan slapen met de zekerheid dat je ’s morgens geen rug- of nekpijn zal hebben.

Design meets comfort

De Ergo-Gravity boxspring van Ergodôme combineert design met vederdicht comfort. De ultrafijne boxspring is gevuld met mini-pocketveren: 5 cm hoog en 500 stuks per m². (Om je een idee te geven, in een standaard matras zitten gemiddeld 280 - 375 veren per m².) De pocketveren zijn nauwkeurig afgestemd op 7 lichaamszones, waardoor je lichaam met heel precies ondersteund wordt.

Elektrisch verstelbaar bed doorsnede

Bovendien lopen de mini-pocketveren bijna over de volledige lengte en breedte van de boxspring door. Ze worden omsloten door een schuimkader, waardoor je geen last hebt van harde randen. Je kan dus heerlijk languit en breeduit slapen — en maximaal genieten van ergonomisch slaapcomfort. Zeg maar vaarwel tegen rugpijn, nekpijn en die slechte nachtrust.

Ergo gravity bed slaapcomfort

Zero-Gravity functie

Het bed heeft verschillende standen en de matrassen van Ergodôme passen zich aan aan de vorm van je lichaam. Een Ergo-Gravity bed plaatst je lichaam in dezelfde houding als astronauten die naar de ruimte gaan. Daardoor voel je zero gravity, ofwel nul zwaartekracht.

Elektrisch bed zero gravity functie

Comfort functies

Anti-snurk positie

Snurken ontstaat doordat de luchtpijp tijdens het slapen gedeeltelijk afgesloten wordt. Het irritante geluid is dus het snakken naar lucht. Hiervoor is echter een hele eenvoudige medische oplossing. Met je hoofd lichtjes omhoog slapen in een hoek van 7- 8°. Op die manier krijgt het strottenhoofd alle ruimte en zijn de luchtwegen maximaal geopend. Het in- en uitademen wordt dus niet langer belemmerd. Als je nu ook nog met je benen lichtjes omhoog slaapt, in een hoek van 7- 8°, dan zal je bloed veel vlotter circuleren.

Elektrisch bed anti snurk positie

Vibratie-massage functie

Om echt te genieten kan je het bed op de massagestand zetten. Enkel de benen masseren of ook de rug? Dagelijks een massage of iets minder frequent? Je kan alles zelf instellen. Echte luxe en heerlijk genieten dus.

Elektrisch bed vibratie massage functie

Oplossing op maat

Bij Ergodôme hebben we de ervaring én kennis om een slaapoplossing op maat te voorzien. We werken met de grootste passie om voor jouw specifieke noden een doelgerichte en efficiënte oplossing te zoeken én te vinden. We zetten ergonomie in om je rug en nek perfect te ondersteunen. Zodat je lichaam goed herstelt tijdens de nacht en je pijn verdwijnt.

Ergonomie expert slapen
Ergonomisch expert slaap uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be