Akoestische vergaderruimte kopen

De dag van vandaag ziet u in grotere bedrijven meer en meer een landschapskantoor. Dit wil zeggen dat meerdere werknemers in dezelfde ruimte werkzaam zijn zonder dat er scheidingswanden zijn. Dat zorgt echter voor problemen als u rustig eens wilt bellen of vergaderen. Ergodôme kan u hiervoor een oplossing bieden. Door een vergaderbox te kopen of een afgesloten vergaderruimte te creëren zal u terug ongestoord kunnen telefoneren.

Akoestische vergaderbox

De afgesloten vergaderruimte heeft akoestische werking waardoor u geen last heeft van lawaai op de werkvloer. U kan er dus ongestoord vergaderen of telefoneren. Bovendien zorgt zo’n akoestische vergaderbox ervoor dat stress door ruis en geluidsoverlast wordt beperkt.

Als u een vergaderbox wil kopen moet u natuurlijk rekening houden met de geluidsisolatiewaarde. Afhankelijk van de functie van de afgesloten vergaderruimte zal u dus een keuze moeten maken tussen verschillende geluidsisolatiewaarden. De systemen van Ergodôme halen een waarde van 40 tot 45 dB.

Afgesloten vergaderruimte | Akoestische vergaderbox | Vergader pod

 

Eenvoudig te verplaatsen

Een akoestische vergaderbox is gemakkelijk te verplaatsen omdat het uit verschillende losse onderdelen bestaat. Ergodôme zorgt ervoor dat alles ter plaatse perfect wordt gemonteerd. Indien het nodig is om de afgesloten vergaderruimte te verplaatsen, dan kan deze makkelijk in een half uurtje worden gedemonteerd. De losse units zijn dus makkelijk te verplaatsen waardoor schade bij het verplaatsen zo goed als uitgesloten is.