Boek hier onze expertise bij jou thuis

Hoe gaan wij te werk?

Onze expertise bij jou thuis: gratis advies op maat aan huis, ergonomische expertise en een verfijnd aanbod voor ultiem comfort.

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en wij nemen contact met je op voor een telefonisch voorgesprek. Tijdens dit eerste advies stelt onze adviseur gerichte vragen om te ontdekken wat jouw specifieke noden en behoeften zijn.

01 Ergonomisch advies relaxen plannen

Testafspraak bij jou thuis

Na het adviesgesprek komt onze adviseur bij jou thuis met testmodellen. Je kan de relaxzetels dus rustig uittesten terwijl je het juiste advies en een duidelijke uitleg krijgt van onze ergonomie-expert.

02 Ergonomisch advies relaxen bij jou thuis

Zalig relaxen

Heb je jouw keuze gemaakt? Als je relaxzetel op voorraad is, kan je thuis meteen genieten. Ga je voor een maatwerkproduct? Dan zetten we alles onmiddellijk in gang om jouw nieuwe relaxzetel zo snel mogelijk te leveren.

03 Zalig relaxen met ergodome

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op voor een adviserend voorgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij enkele slaapsystemen op maat bij je thuis presenteren.

01 Ergonomisch advies slapen plannen

Slaapanalyse bij jou thuis

Na het adviesgesprek maken we bij je thuis een analyse van je huidige bed. Aan de hand van onze verschillende bouwstenen stellen wij ter plekke een matras op maat samen. We kunnen ook een bodem of boxspring op maat voorstellen.

02 Ergonomisch advies slapen bij jou thuis

Zalig slapen

We produceren je matras op maat in onze eigen ateliers. Kies je ook een bodem of boxspring dan zetten we onmiddellijk alles in gang om die zo snel mogelijk bij je te leveren.

03 Garantie goede slaap
Maak een afspraak
Linker kant
Ik wil graag een thuisbezoek voor:

Daarom zullen we je gegevens enkel gebruiken om jouw aanvraag te beantwoorden.
Rugleeftijd.be