Voel het verschil,
dag en nacht

Relaxen ergodome hoofdfoto
Ergodome slaap
Ergodome ergonomische salon met relax functies

Bij Ergodôme leven we met je mee. Ergonomie is het uitgangspunt. Altijd. Elk product is erop gericht je comfort te verhogen. Omdat we vinden dat niemand met ongemak of pijn moet blijven zitten. En omdat de juiste ondersteuning voor je lichaam echt het verschil maakt.

Waarom Ergodôme?

Omdat je op ons kan rekenen. We stellen de juiste vragen en gaan met jouw antwoorden aan de slag om een oplossing voor te stellen die jou het nodige comfort biedt. Ons advies is altijd beschikbaar, ook lang nadat je meubilair geïnstalleerd is.

Altijd een oplossing op maat

Onze experts luisteren naar jouw verhaal, geven advies en gaan samen met jou op zoek naar een ergonomische oplossing om beter te slapen, te werken en te relaxen. Want met een gezonde rug blijf je nekpijn en rugklachten voor.

Onze aanpak
Ergonomisch product opmeten

Knap design, boordevol technologie

Ons ergonomisch meubilair zit vol slimme systemen, bedacht om jou meer comfort te bieden. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom kies je bij Ergodôme uit een brede waaier aan modellen en materialen.

Ergonomisch bed elektrisch verstelbaar

Een toekomst voor je rug

Ergodôme belooft niet zomaar een toekomst voor je rug. Je rug, of nog preciezer je wervelkolom, is onlosmakelijk verbonden met je vitaliteit en je beweeglijkheid. Daarom leggen wij de focus op de juiste houding en de juiste ondersteuning voor je rug en nek.

Meer over ergonomie
Rugvriendelijk meubilair

laat je

inspireren

Ergodome magazine 23

Ergodôme magazine

Download ons nieuwste magazine en laat je inspireren. Ontdek onze uitgebreide collectie en lees hoe je je lichaam het nodige comfort en de juiste ondersteuning kan bieden.

Download ons magazine
Meubilair goed voor de rug

100% rugvriendelijk

  • Ergonomisch, dus goed voor je lichaam

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Deskundig advies door een expert

  • Een goede prijs/kwaliteit

  • Advies aan huis

  • Tevredenheidsgarantie

Rugvriendelijk meubilair USP icoon
Ergonomie expert wervelkolom cta

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar jouw verhaal. We passen en meten tot we een oplossing hebben gevonden die jou op het lijf geschreven staat. En we geven je de tijd om uit te proberen wat goed voelt.

Rugleeftijd.be