Geef je lichaam de steun die het nodig heeft, de klok rond.

Ergodome 24/7 slaap
Ergodome 24/7 werken
Ergodome 24/7 relaxen

Dat doe je ’s nachts met een bed dat je slaap kwalitatiever maakt zodat je écht herstelt. En tijdens je werkdag met dynamische oplossingen die lichaam en geest activeren. Zelfs ontspannen betekent helen dankzij relaxoplossingen op maat die je lichaam perfect ondersteunen.

Slaap goed, leef goed

Een goede nachtrust is essentieel om de dag energiek door te komen. Gun je wervelkolom wat rust door de druk te verlagen op de juiste plaatsen en steun te bieden waar nodig. Zo sta je ’s morgens volledig uitgeslapen op, fris en zonder rug- of nekpijn.

Onze slaapoplossingen
Slaap goed leef goed met ergodome

Kom uit je stoel

Doorheen de dag actief blijven, houdt je lichaam en geest fit. Op kantoor zorgt afwisseling tussen zitten, staan en bewegen voor de energie die je nodig hebt tijdens je werkdag. Die afwisseling stimuleert de doorbloeding en zo vermijd je lichamelijke kwaaltjes, stress en vermoeidheid.

Onze kantooroplossingen
Kom uit je stoel met ergodome

Echt ontspannen

Voel jij soms ook de nood om even te gaan liggen? Zomaar tussendoor? Dat is niet gek. Kwalitatief rusten en ontspannen maakt écht een verschil. Plof niet in eender welke zetel, maar zorg ervoor dat je in een goede houding zit. Dan herstelt je lichaam echt.

Onze relaxoplossingen
Echt ontspannen met ergodome

laat je

inspireren

Ergodome magazine 23

Ergodôme magazine

Download ons nieuwste magazine en laat je inspireren. Ontdek onze uitgebreide collectie en lees hoe je je lichaam het nodige comfort en de juiste ondersteuning kan bieden.

Download ons magazine
Rugleeftijd.be