Lattenbodem op maat

Ergonomische lattenbodem

Voor een ergonomische slaap heb je lattenbodem of schotelbodem nodig die perfect samenwerkt met je matras. Dat betekent zorgen voor stevigheid, maar tegelijk ook op de juiste plaatsen meegeven. Daarom is het belangrijk dat je lattenbodem individueel instelbaar is.

Op maat van jouw lichaam

Om de juiste bodem te kiezen, houden we rekening met jou en je lichaam. Onze slaapexpert maakt een doorgedreven analyse. Wat is je dominante slaaphouding. In welk bed slaap je vandaag? Heb je ergens pijn of last van? Wat zijn jouw verwachtingen? Ons meetsysteem is zo opgebouwd dat we een accuraat beeld krijgen van je lichaamsbouw en je slaapprofiel.

Meer over onze aanpak
Beter slapen door matras op maat

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak

Optimale ondersteuning en gewichtsverdeling

De schotels in onze ergonomische bedbodems bieden over het gehele slaapvlak de juiste tegendruk. Zo wordt je gewicht evenredig verdeeld. De schoteltjes kunnen 3-dimensionaal bewegen: je lichaam kan ze naar beneden drukken en ze kunnen in alle richtingen zijdelings bewegen. Anders dan bij een standaard lattenbodem is de hele bodem soepel en verend.

Schotelbodem

Individueel instelbaar

Door de veerkracht van de schotels in te stellen, krijg je hardere en zachtere zones volgens jouw lichaamsprofiel. Zo volgt de bedbodem perfect de bewegingen van de matras en dus ook van jouw lichaam. Alleen zo krijgt je wervelkolom de ideale ondersteuning voor een herstellende nachtrust.

Schotelbodem individueel aanpasbaar

De perfecte luchtcirculatie

Ook je bedklimaat draagt bij tot de ergonomie van je bed. Door de open structuur van de schotels kan de lucht op een goede manier circuleren. Dankzij deze natuurlijke ventilatie is de temperatuurregulatie en vochtafdrijving optimaal. Met een gezond bedklimaat als resultaat.

Lattenbodem ademend

Makkelijk in en uit bed

De lattenbodem staat op poten. Die kan je op de ideale hoogte zetten zodat je zonder moeite in en uit je bed stapt. Een te laag bed maakt dat moeilijker, waardoor je je lichaam makkelijker forceert. Ook dat is ergonomie!

Lattenbodem op poten
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be