Een ergonomisch slaapsysteem op maat

Een energierijke dag begint bij een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat je slaapsysteem aangepast is aan jouw lichaam. Zo kan je lichaam herstellen tijdens je slaap en krijg je voldoende diepe slaap. Je rug staat altijd centraal, maar ook andere aspecten nemen we samen onder de loep.

01 02 03 04 05

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak

Start met een matras op maat

De juiste matras is de basis van een ergonomisch slaapsysteem. Waarom een matras op maat? Omdat geen enkel lichaam helemaal gelijk is. Een matras op maat is volledig afgestemd op jouw lichaamstype en jouw slaaphouding. Door in elke zone de drukverdeling te optimaliseren, halen we alle druk weg bij je wervelkolom en creëren we een ergonomische slaaphouding.

Meer over een matras op maat
01 matrassen

Vul aan met een goede bedbodem.

Ook een ergonomische bedbodem past zich aan jouw lichaam en slaaphouding aan. Ergodôme stelt je bedbodem volledig in op maat zodat je matras perfect haar werk kan doen: je rug ondersteunen en waar nodig druk verlagen.

Ontdek ergonomische lattenbodems
02 Lattenbodem slaaphouding en leeshouding

Kies een hoofdkussen volgens je lichaamstype en slaaphouding

Een ergonomisch hoofdkussen ondersteunt je hoofd en nek op de juiste manier. Dat betekent dat je nekwervels in een neutrale, rechte positie liggen. Helemaal in lijn met je rug. De combinatie van een ergonomische matras en een goed hoofdkussen bezorgen je een ontspannen nachtrust. En je vermijdt stramme nekspieren, nekpijn en hoofdpijn bij het opstaan.

Ontdek ergonomische hoofdkussens
03 Ergonomisch kussen zijlig

Ergonomisch én mooi

Ergonomisch slapen en esthetiek gaan bij Ergodôme hand in hand. Je kiest uit honderden kleuren en verschillende stoffen die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo kan je de look and feel van je bed volledig afstemmen op je interieur.

Bekijk bedtextiel
04 Ergonomisch slapen esthetiek

Nooit meer te warm of te koud

Een gezond slaapklimaat zorgt voor een juiste temperatuur en vochtregeling. Zo slaap je ongestoord en verhoogt je slaapkwaliteit. Kies daarom ook bewust voor het juiste bedtextiel en dekbed. De juiste keuze hangt af van jouw lichaam.

Naar een beter slaapklimaat
05 Dekbedden warmtebehoefte
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be