Ergo Gravity zero gravity relaxzetel

Ergo-Gravity, een zetel die je laat zweven

De Ergo-Gravity is dé ultieme zero-gravity relaxzetel, zowel voor ruglijders als voor de hoogste comfortzoekers. De zetel ontspant niet alleen je hele lichaam, hij neemt ook nek- en rugpijn weg.

Bestel hier online.

Maximale ontspanning

Deze relaxzetel brengt je lichaam in een unieke hoek van 128° voor maximale ontspanning van je rugspieren. Dankzij deze houding kunnen astronauten comfortabel naar de ruimte gebracht worden. Deze zetel brengt je lichaam in exact dezelfde positie om zo elke vorm van spierspanning en druk in je rug weg te nemen.

Zero gravity stoel lighoek relaxzetel

Optimaal comfort

Een Ergo-Gravity relax ondersteunt je lichaam en je wervelkolom op de juiste punten. De relaxzetel ontspant je wervelkolom maximaal en zorgt voor de perfecte steun in je onderrug in elke positie. Dankzij deze ideale ergonomische positie kan je pijn vermijden en verminderen.

Ergonomische voordelen

De Ergo-Gravity zetel je in een ergonomisch perfect houding brengt en dat heeft een gunstig effect op je lichaam. Je benen liggen hoger dan je hart, wat goed is voor de bloedsomloop. Je longcapaciteit vergroot. Je kan dieper en rustiger ademhalen. Spierspanning, verzuring en vermoeidheid verminderen.

Zero gravity relax voetsteun

Ideaal bij rug- en nekklachten

De Ergo-Gravity ontspant de ruggengraat door decompressie van de wervels. Rugpijn vermindert of verdwijnt zelfs. De verstelbare neksteun en in dikte aanpasbaar nekkussen zorgen voor optimaal comfort.

Ergo gravity relax neksteun leder

Helende infraroodverwarming*

Dankzij de diepwerkende, helende infraroodverwarming kan je lichaam nog beter recupereren. De infraroodwarmte staat garant voor een betere doorbloeding. Het resultaat? Een pijnstillende en ontspannende werking.

*functie op model Ergo-Gravity Deluxe

Zero gravity stoel infrarood
Ergonomie expert uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Relaxzetel USP ergodome

Waarom kiezen voor ergodôme?

  • Ergonomisch, dus goed voor je lichaam

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Deskundig advies door een expert

  • Verlicht en voorkomt rug- en nekpijn

  • Tevredenheidsgarantie

Rugvriendelijk meubilair
Rugleeftijd.be