Slaap beter ergonomisch

Ergonomische matras op maat drukverdeling

Slaap je voldoende en ontwaak je toch stijf, stram en niet uitgerust? De oorzaak is meestal een slaapsysteem dat zich niet aanpast aan jouw lichaam. Laat je begeleiden door een expert en mis geen enkel detail om zo de kwaliteit van je nachtrust te verhogen.

Op maat van jouw lichaam

Een ergonomisch slaapsysteem stellen we samen op maat van jouw lichaam. En dat gaat veel verder dan het indelen van je matras in zones met verschillende hardheden. Een goed bed houdt ook rekening met het slaapklimaat. Zo krijg je het ‘s nachts niet te koud of te warm krijgt en wordt het vocht correct afgedreven.

Ergonomisch slaapsysteem op maat

Een samenspel van drukverlaging en ondersteuning

Als je in bed ligt in een houding die je wervelkolom belast, kunnen de tussenwervelschijven niet regenereren en sta je op met rugpijn. Je belast de wervelkolom het minst als je hoofd, nek en ruggengraat in een rechte lijn liggen. Daarom is het essentieel dat je matras zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en optimale ondersteuning. Een goede matras past zich aan je lichaam aan, verdeelt de druk en biedt ondersteuning waar nodig.

Slaapsysteem nodige ondersteuning
Ergodome Anti huisstofmijt Textiel

Anti-allergisch

Om de kwaliteit van je nachtrust zo hoog mogelijk te krijgen, maken we je slaapsysteem met kwalitatieve en natuurlijke materialen. Zo ban je toxische stoffen uit de slaapkamer en heb je veel minder last van allerlei allergieën.

Dekbed kwalitatieve en natuurlijke materialen
Ergodome Isotropisch

Rekbaar en flexibel

Bewegen tijdens het slapen doen we allemaal. Belangrijk dus dat je matras telkens reageert op je bewegingen en dat je matrashoes meerekt. Want een goede ergonomische matras in combinatie met een foute matrashoes, kan de werking van de matras belemmeren. Een isotropische matrashoes rekt in elke richting mee en bevordert de nachtrust.

matrassen

Gemakkelijk in gebruik

Laat bij je zoektocht naar een nieuw slaapsysteem geen enkel detail onopgemerkt. Een ergonomisch slaapsysteem is ook handig in gebruik: eenvoudig in te stellen, gemakkelijk op te maken … Laat je daarom correct adviseren door een expert.

Matrasbeschermer rekbaarheid
Ergonomisch expert slaap uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be