Slapen

Word je elke ochtend wakker met rugpijn? Sta je stijf en stram op? Voel je je niet uitgerust, ondanks een nachtrust van 8 uur? Dan is de kans groot dat een slechte slaaphouding je parten speelt. En neen, jij bent niet de oorzaak, wel het slaapsysteem waarop je ligt.

Beter slapen begint met een oplossing op maat.

De basis voor een energierijke dag is een goede nachtrust. Het is dan ook belangrijk dat je slaapsysteem zich aan jouw lichaam aanpast. Zo heb je een betere nachtrust en verkrijg je voldoende diepe slaap. Een goede slaap herstelt het lichaam en regenereert de wervelkolom. Het is dan ook belangrijk dat jouw lichaam de nodige ondersteuning en drukverlaging ondervindt op de juiste plaatsen (hoofd, nek, heupen, bekken, benen). Zo wordt de wervelkolom in de juiste positie gebracht om optimaal te recupereren.

correcte ergonomische slaaphouding

Bij Ergodôme pakken we dit probleem aan met een slaapsysteem of een matras op maat aangepast aan jouw eigen lichaamsbouw, slaapgewoontes en -houding Lees meer over onze aanpak.

Ergonomische slaapoplossingen

Na een grondige slaapanalyse  stellen onze ergonomie-experts een oplossing op maat voor je samen. Ons ruim gamma aan uniek slaapcomfort (ergonomische matrassen, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens ...) wordt stuk voor stuk door onszelf geproduceerd volgens jouw wensen en noden. Bovendien gebruiken wij daarvoor telkens duurzame en hoog kwalitatieve materialen.