Slapen

Word je elke ochtend wakker met rugpijn? Sta je stijf en stram op? Voel je je niet uitgerust, ondanks een nachtrust van 8 uur? Dan is de kans groot dat een slechte slaaphouding je parten speelt. En neen, jij bent niet de oorzaak, wel het slaapsysteem waarop je ligt.

Beter slapen begint met een oplossing op maat.

De basis voor een energierijke dag is een goede nachtrust. Het is dan ook belangrijk dat je slaapsysteem zich aan jouw lichaam aanpast. Zo heb je een betere nachtrust en voldoende diepe slaap. Een goede slaap herstelt het lichaam en regenereert de wervelkolom. Daarom is het belangrijk dat jouw lichaam de nodige ondersteuning krijgt. 

Dat kan door de druk te verlagen op de juiste plaatsen (hoofd, nek, heupen, bekken, benen). Want met je wervelkolom in de juiste positie kan je tijdens je slaap optimaal recupereren. Je tastzin krijgt minder prikkels, je gaat minder draaien en keren en dus dieper en kwaliteitsvoller slapen.  Het resultaat? Ontspannen spieren, een optimale bloedcirculatie en ademhaling en zelfs je spijsvertering verloopt vlotter. 

correcte ergonomische slaaphouding

Bij Ergodôme weten we hoe we jouw lichaam het best kunnen ondersteunen met slaapsysteem of een matras op maat aangepast aan jouw lichaamsbouw, slaapgewoontes en -houding Lees meer over onze aanpak.

Ergonomische slaapoplossingen

Slapen is persoonlijk. Iedereen is immers anders gebouwd. Daarom is elke matras die we maken uniek. Na een grondige slaapanalyse  stellen onze ergonomie-experts een oplossing op maat voor je samen. Ons ruim gamma aan uniek slaapcomfort (ergonomische matrassen, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens ...) produceren we stuk voor stuk zelf volgens jouw wensen en noden. Bovendien gebruiken wij daarvoor telkens duurzame en hoog kwalitatieve materialen.