Beter slapen begint met een bed op maat

Ergodome ergonomisch slapen

Gun jezelf de helende kracht van slapen met een bed op maat. Ondersteun het herstel van je lichaam met een matras die afgestemd is op jouw lichaamsbouw, jouw slaaphouding en jouw eventuele klachten. We ontwerpen een unieke slaapoplossing voor jouw lichaam en produceren die in een eigen atelier.

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak
Ergodome rugvriendelijk meubilair

Een steuntje in de rug

Een ergonomisch slaapsysteem geeft je lichaam de nodige ondersteuning, zorgt voor drukverlaging en bewaart de natuurlijke vorm van je rug. Zo kunnen je tussenwervelschijven herstellen van hun belasting overdag en slaap jij zonder wakker te worden.

Meer slaapadvies
Slaapsysteem nodige ondersteuning
Green sleep natuurlijke grondstoffen

Green Sleep: duurzaam en natuurlijk slapen

Green sleep staat voor duurzaam en ecologisch slaapcomfort. De natuur biedt ons grondstoffen van de hoogste kwaliteit om ergonomisch te slapen. Zo slaap je gezond, comfortabel én met respect voor de natuur.

Meer over natuurlijk slapen
Ergodome greensleep latexkern
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Gegarandeerd tevreden

Bij Ergodôme geloven we dat er voor elk lichaam een juiste matras, bed of slaapoplossing bestaat. Maar uiteindelijk kun jij alleen voelen wat echt goed ligt. Onze experts nemen daarom alle tijd om samen met jou verschillende systemen uit te testen. Zo zijn we helemaal zeker dat we samen een oplossing vinden voor een goede nachtrust.

  • Ergonomisch, dus goed voor je rug

  • Deskundig slaapadvies door een expert

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Eigen productie met duurzame materialen

  • Thuis geleverd en geïnstalleerd

Rugleeftijd.be