Het is belangrijk om regelmatig je geest even te ontspannen en je lichaam te laten recupereren na een inspanning. Comfort is hier dan ook cruciaal. Jouw relax zetel moet je lichaam de correcte ondersteuning en houding geven. Zo ontspan je pas echt — letterlijk.

Relaxzetel op maat

Een ergonomische relaxzetel is als een kledingstuk en moet bij jouw lichaamsbouw en noden passen. Alleen zo kan de relax jou een ergonomische houding bieden. We bieden een ruime keuze aan relaxstoelen omdat we je zo comfortabel en pijnvrij mogelijk willen laten relaxen. Bovendien is elke zetel ook in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen we heel wat verschillende opties inbouwen. Samen met onze experts vind je gegarandeerd de relax die het best bij je past. We kunnen zelfs zetels maken die perfect aan je lichaam zijn afgemeten. Dankzij de grote keuze aan stoffen en ledersoorten maken we er mooie en bij je interieur passende topzetel van. Je vindt vast je goesting.

modellen ergonomische relaxzetel modern en klassiek

aanbod ergonomische relax modern design klassiek

 

Wat bepaalt het ergonomisch comfort van jouw relaxzetel?

1. Zithoogte/-diepte: In zitpositie moeten je voeten op de grond kunnen staan.
2. Rughoogte/neksteun: Voor een correcte nekondersteuning is de juiste rughoogte van belang en een nekkussen op maat.
3. Bekkenkanteling: Een bekkenkanteling zorgt voor de nodige rugondersteuning tijdens het kantelen naar ligpositie.
4. Lendensteun: Een lendensteun geeft je onderrug extra steun op de juiste plaats.
5. Voetensteun: In deze positie liggen je voeten hoger dan het hart, wat gezond is voor je voeten, benen en rug.

ergonomische comfort functies relaxzetel

elektrisch verstelbare ergonomische relax zetel

 

 

Onze unieke werkwijze

Omdat de relax zich aan jouw licaam moet aanpassen, kijken onze experten samen met jou om tot het juiste product te komen dat bij jou past:

1. Analyse: We maken eerst een persoonlijke zitanalyse en brengen eventuele rugklachten in kaart, in de winkel of via de telefoon .
2. Opmeting: Om de juiste maat te bepalen, meten wij jou eerst op. Daarna kunnen we het juiste model en vooral het correcte relaxsysteem kiezen.
3. Juiste oplossing: Wij stellen persoonlijk de zetel in volgens jouw noden, zodat je direct kunt genieten van het beste comfort.

 opmeting en analyse relaxzetel


Ergo-Gravity: de ultieme relax tegen rugpijn

Heb je last van chronische rugpijn, dan is dit de oplossing om pijnvrij te ontspannen en relaxen.
Leer er hier meer over.

Ergonomische relaxzetel

Click & connect webshop

Wij hebben enkele bestsellers die volledig voldoen aan onze ergonomische kwaliteitseisen geselecteerd die je online kan bestellen en die snel bij jou thuis kan geleverd worden. Voor advies zijn wij bereikbaar op het nummer 056 311 266. Wij helpen jou graag bij de juiste keuze.