Relaxen

Voel je je niet uitgerust en kom je nog stijver en strammer uit de zetel dan dat je erin stapt? Of heb je moeite om een comfortabele houding te vinden in de zetel? Een ergonomische relaxoplossing biedt je wel het nodige comfort.

Gun je lichaam de rust die het verdient.

Een ergonomische relaxzetel zorgt voor een correcte ondersteuning op de juiste punten van jouw lichaam: onderrug, schouders, nek, benen en voeten. Op die manier verlaagt de druk op je wervelkolom en kunnen jouw lichaam en geest ten volle ontspannen. Zelfs je bloedsomloop, je ademhaling en je spijsvertering hebben baat bij een optimale horizontale positie. 

Unieke relax systemen met ergonomische functies op jouw maat  

Belangrijk is dat jouw relax wel aangepast is aan je lichaamsbouw. Een relaxzetel is voor een groot stuk maatwerk. Vergelijk het hiermee: je trekt toch ook geen schoenen aan die te klein of te groot zijn? Waarom niet? Omdat dat pijn zou doen en omdat het dus niet werkt voor jou. 

Dezelfde regel geldt ook voor salons: je lichaam heeft de juiste ondersteuning nodig om klachten te verhelpen of te vermijden. De zetel moet je rug, nek, schouders en benen ontlasten. Onderuitzakken, hangen in je sofa of een kussentje achter je rug moeten steken, zijn bijzonder belastende gedragingen voor je rug. Daar moét je zeker iets aan doen. Bij Ergodôme vind je enkel relaxen van de hoogste ergonomische normen.

Ergodôme biedt je verschillende relaxzetels op maat van jouw lichaam, die aangepast kunnen worden aan jouw noden. Daarvoor hebben we een héél ruim aanbod aan unieke producten.