Stressless zetel bruin leder

Stressless

Stressless zetels zijn speciaal ontworpen met het oog op volledig comfort en hebben een eigentijdse, elegante look. Schenk jezelf een zetel of salon van uitstekende kwaliteit, dat zich aanpast aan al je bewegingen, in volledige stilte en vrijheid.

Hulp nodig bij het kiezen?

Lees ons zitadvies
Logo stressless

Ideale ergonomische lighouding

Ontdek de relaxzetel die je ondersteunt tijdens het lezen, een siësta of bij ontspannende momenten voor de televisie. Het stressless systeem zorgt voor een gesynchroniseerde ondersteuning van nek en onderrug. In welke houding je ook zit, zonder dat je er iets voor moet doen. Je lichaam wordt dus continu perfect ondersteund. De dynamische functies stimuleren bovendien je bloedsomloop.

Stressless zetel ergonomische houding

Zomer actie Stressless

Tot -25% bij aankoop van volgende Stressless® zetels met voetenbank: Consul, Mayfair, Opal, Reno, Sunrise, Classic, Signature, Cross of Star.

Tot - 1050€ bij aankoop van volgende Stressless® zitbanken: Anna, Emily, Mary. (-350€ per zitplaats)

Actie geldig van 14/06/2024 tot 28/07/2024. Voorwaarden in de toonzaal.

Stressless actie solden Ergodôme

Verschillende comfortopties

De Stressless relaxzetel is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo is er altijd een die bij jouw lichaamsbouw past. Bovendien bieden de Stressless relaxzetels verschillende opties voor comfort. Ontdek het uitzonderlijke comfort dat een Classic onderstel biedt of kies voor het gevoel dat je op een wolk lijkt te zweven met de Signature. Kies je design zetel uit een groot aanbod modellen en meer dan 160 verschillende kleuren leder en stof.

Ontdek de Stressless collectie

Stel hieronder jouw eigen Stressless fauteuil, relaxzetel , zitbank of stoel samen. En kom proefliggen in onze showrooms.

Ergonomie expert uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Relaxzetel USP ergodome

Waarom kiezen voor ergodôme?

  • Ergonomisch, dus goed voor je lichaam

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Deskundig advies door een expert

  • Verlicht en voorkomt rug- en nekpijn

  • Tevredenheidsgarantie

Rugvriendelijk meubilair
Rugleeftijd.be