Omdat wij de Ergodôme-collectie nog willen versterken en geloven in beweging en dynamische zitoplossingen, past de Ergo-active collectie van Stressless® volledig in ons ergonomisch relaxen verhaal.

Ontdek de relaxzetel die u ondersteund tijdens het lezen, een siësta of gewoon ontspannende momenten voor de televisie. Stressless zetels zijn speciaal ontworpen met het oog op volledig comforten hebben een eigentijdse, elegante look. Schenk jezelf een salon van uitstekende kwaliteit, dat zich aanpast aan al je bewegingen, in volledige stilte en vrijheid. Bovendien geniet je met Stressless  van een uniek comfort:

1. Dankzij de dynamische functies worden uw (rug)spieren en bloedsomloop geactiveerd
2. door de gesynchroniseerde steun van de nek en onderrug, kan je genieten van een ideale ondersteuning (verstelbare nek- en rugsteun)
3. Groot of klein, smal of breed... er is een relax op maat voor iedereen

Alle relaxzetels en salons van Stressless bieden verschillende opties voor comfort: Grand comfort (Classic) of het gevoel van te zweven (Signature) . Kies je design zetel uit een groot aanbod modellen, met verschillende afmetingen, opties en meer dan 160 verschillende kleuren leder en stof.

Onze experts in Kortrijk en Antwerpen begeleiden je graag in de keuze van de juiste oplossing.
Bovendien wordt jouw Stressless zetel gratis bij je thuis geleverd en geplaatst!


Ontdek de nieuwe Stressless® collectie in onze showrooms te Kortrijk en Antwerpen:

nieuwe collectie Stressless voorjaar 2019