Relaxzetel met opstahulp leder

Sta-op-zetels

Maximaal comfort en toch makkelijk in en uit je relaxzetel stappen? Het kan! Een relaxzetel met opstahulp is een doeltreffende oplossing om je leven een stuk comfortabeler te maken.

Hulp nodig bij het kiezen?

Lees ons zitadvies

Moeite met opstaan?

Moderne senioren willen actief blijven en zoeken naar oplossingen voor de kleine of grote kwalen waar ze mee kampen. Krijg je problemen met rechtstaan uit de zetel? Een relaxzetel met zetellift is de oplossing. De ingebouwde motor brengt de zetel in een positie die je helpt bij de opstabeweging. Zo kan je zonder moeite in en uit je zetel stappen.

Relaxzetel

aan huis

GBL Ergodome Relax 16 08 2111357

Haal een expert in huis

Wil jij één van je (groot)ouders helpen om opnieuw vrijer te bewegen? Een relaxzetel met opstahulp geeft meer comfort, maar vooral ook meer zekerheid en meer vrijheid om te bewegen. Onze experten komen graag bij je thuis met testmodellen op jouw maat.

Maak een afspraak

Test onze grote collectie relaxen in onze showrooms

Het verschil voel je pas nadat je ook effectief in de relax hebt gezeten. In onze showrooms in Kortrijk of Wilrijk kan je onze uitgebreide collectie uittesten onder begeleiding van een ergonomisch adviseur. Zo maak je de juiste keuze!

Showrooms
Ergodome showroom sta-op zetels

Ergofit

De mogelijkheden van de Ergofit-relaxzetels zijn bijna eindeloos. Werkelijk iedereen kan geholpen worden, of u nu (heel) groot of (heel) klein, zwaarlijvig of mager bent of met rug- of andere gezondheidsproblemen kampt.

Ontdek meer over Ergofit
Ergofit sta-op zetel

Een relaxzetel huren? Het kán!

Wil je voor je aankoop eerst je zetel testen? Of heb je tijdelijk een ergonomische relaxzetel nodig? Bij Ergodôme is er de mogelijkheid om een relaxzetel te huren. Interesse? Neem contact met ons op en we helpen je meteen ergonomisch relaxen.

Huur hier je ergonomische relaxzetel
Relaxzetel huren
Ergonomie expert op maat

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Relaxzetel USP ergodome

Waarom kiezen voor ergodôme?

  • Ergonomisch, dus goed voor je lichaam

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Deskundig advies door een expert

  • Verlicht en voorkomt rug- en nekpijn

  • Verhuur service

  • Tevredenheidsgarantie

Rugvriendelijk meubilair
Rugleeftijd.be