Ergofit

Ergofit relaxzetel man liggend

Volledig op maat

Ergofit relaxzetels

Ergofit is de absolute referentie als het gaat over zetels op maat met opstalift. Als specialist in gezond relaxen staan wij klaar om voor jou de perfecte zetel op maat van je lichaam te maken, wat jouw eventuele klachten of problemen ook mogen zijn… Met onze meetstoel gaan zo na welke specifieke afmetingen we nodig hebben om jouw stoel samen te stellen.

Ergonomie expert op maat

Moeite met opstaan?

Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast, soms uren aan een stuk. Wie moeite heeft met opstaan, zal dit zeker beamen. Dit kan opgelost worden door de zetel perfect af te stellen op het lichaam en bovendien te zorgen voor een sta-op functie. Voor veel mensen is een zetel met een op-stafunctie zeker geen overbodige luxe.

Ergofit relaxzetel opstahulp

Gezonde zit- en relaxhouding

Genoeg redenen dus om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding en te zorgen voor een optimale relaxfunctie. En daarmee kunnen we je met Ergofit perfect helpen. Je kan de mogelijkheden ontdekken in onze showroom. Indien gewenst kunnen we je zelfs bij je thuis bezoeken.

Fitform sfeer
Ergonomie expert uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be