Boxspring bed slapen

Ergonomische boxspring

Hou je van de stijl van een boxspring? Combineer dan een ergonomische matras met een mooie boxspring. De boxspring bedden van Ergodôme maken we zo dat ze voldoende ondersteuning bieden op de juiste plaatsen van je lichaam. Zo verliest je ergonomische matras zijn werking niet.

Optimale ondersteuning en ventilatie

Je boxspring voldoet aan de hoogste ergonomische eisen met een kern van pocketveren in verschillende ergonomische zones. Die zorgt voor de nodige ondersteuning, terwijl je gepersonaliseerde matras toch optimaal zijn werk kan doen. Zo krijg je een boxspring die inspeelt op je lichaamstype en je lichaamshouding. Dat betekent zo weinig mogelijk druk op je wervelkolom en een herstellende nachtrust. De open ruimtes in de box zorgen bovendien voor een optimale ventilatie zodat vocht snel kan verdampen.

Boxspring ondersteuning en ventilatie

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak

De afwerking van de box bepaal jij

We bouwen jouw boxspring volledig volgens op maat. Je kiest uit honderden kleuren, stoffen, materialen, vormen ... De vorm van je hoofdbord, nachtkastjes of andere bedaccessoires maken we volgens jouw wensen, zodat de boxspring perfect aansluit bij jouw interieur. Alles is mogelijk en toch blijft je boxspring heel betaalbaar.

Boxspring bed

Handgemaakt in eigen productie

Elke boxspring is uniek. We maken de boxspring bedden in onze eigen ateliers. Je koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant. Dat betekent een snelle levering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Boxspring handgemaakt

Kom proefliggen

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren. Je kan een groot aanbod modellen en boxen uittesten. Onze experts geven je bovendien deskundig advies en helpen je aan een ergonomisch bed dat jou helpt om te herstellen tijdens je slaap.

Boxspring uittesten showroom
Ergonomisch expert slaap uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be