LR Ergodome slaap 563

Slaaparchitect aan huis

Slaap je niet goed? Of ben je 's ochtends nog moe en heb je stramme spieren? Er zijn allerlei factoren die je nachtrust beïnvloeden, maar je bed speelt sowieso een belangrijke rol. Daarom komen onze experten graag bij je thuis voor een analyse van jouw bed en een oplossing op maat.

Zo gaan we te werk

Een analyse van jouw klachten kunnen we het beste maken in jouw eigen leefomgeving. We kunnen dan eenvoudig bepalen waar de klachten vandaan komen en samen zoeken naar de beste oplossing.

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina en wij nemen contact met je op voor een adviserend voorgesprek en behoefteanalyse.

01 GBL Ergodome Relax 16 08 2110732 2022 10 04 090156 gdxa

Slaapanalyse bij jou thuis

Eerst luisteren we naar jouw pijnklachten, specifieke nood of behoefte. En dat betekent eerst en vooral kijken of je huidig bed goed is afgestemd op je lichaamsbouw, je slaaphouding en eventueel ook je klachten. Jouw lichaam is altijd het vertrekpunt om samen naar de beste oplossing te zoeken.

02 Ergonomisch advies slapen plannen

Slaapoplossing op maat

Aan de hand van onze verschillende bouwstenen presenteren wij concrete oplossingen die helpen in jouw situatie. Dat kan een nieuwe matras op maat zijn. Of een aangepaste bodem die beter past bij je matras. En soms zit het in iets heel simpel zoals bijvoorbeeld een hoofdkussen dat past bij je slaaphouding.

03 Ergonomisch advies slapen bij jou thuis

Zalig slapen

We produceren je matras op maat in onze eigen ateliers. Kies je ook een bodem of boxspring dan zetten we onmiddellijk alles in gang om die zo snel mogelijk bij je te leveren.

04 Garantie goede slaap

Maak een afspraak

Linker kant
Rechter kant
Rugleeftijd.be