Ergonomische matras zijligging

Ergonomische matras op maat

Een goede matras is de basis van een ergonomisch slaapsysteem. Zo herstelt je lichaam en regenereert je wervelkolom waardoor je rug en spieren kunnen ontspannen. En je staat ‘s morgens op zonder rugpijn, zonder stramme spieren en vol energie.

Ergodome rugvriendelijk meubilair

Elk lichaam is anders

Slapen is persoonlijk. Iedereen is immers anders gebouwd. Daarom maken we elke matras op maat. Voor we beginnen aan je matras, doen onze slaaparchitecten een grondige slaapanalyse: ze brengen je slaapgewoontes, lichaamsbouw, huidige bed, ... nauwkeurig in kaart.

Ontdek onze aanpak
Ergonomie expert slapen
Modulaire kern 3 zones lichaamstype 1
Modulaire kern 3 zones lichaamstype 2
Modulaire kern 3 zones lichaamstype 3

Een modulaire kern

Je matras wordt opgedeeld in verschillende zones met diverse hardheden. Elke zone vullen we in met de juiste bouwstenen in functie van jouw lichaamstype. Heb je bijvoorbeeld brede schouders? Dan past je matras daar precies bij. Dubbele matrassen krijgen twee gepersonaliseerde delen.

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak
Ergodome Verwarming

De juiste hoes in functie van je slaapklimaat

Een juiste hoes werkt mee met je matraskern. Doodzonde is het om een hoes over je ergonomische matras te trekken die de ergonomische functies van de matras belemmert. We helpen je om een juiste hoes te kiezen die de temperatuur regelt en vochtafdrijvende eigenschappen bevat. Allemaal in functie van jouw persoonlijke lichaamskenmerken en slaapklimaat.

Ontdek ons bedtextiel
Slaapklimaat matras bedtextiel
Ergodome Natuurlijke grondstoffen Dekbed

Green Sleep: Duurzaam en natuurlijk slapen

Binnen dit gamma kiezen we heel bewust voor duurzame en ecologische materialen. De natuur biedt ons alle nodige grondstoffen van de hoogste kwaliteit om ergonomisch te slapen. Zo slaap je gezond en comfortabel én met respect voor de natuur.

Meer over Green Sleep
Ergodome greensleep latexkern

Altijd aanpasbaar, ook na de installatie

Je lichaam kan evolueren, maar daarom hoef je een recente matras nog niet onmiddellijk te vervangen. Onze aanpasbare matraskernen kunnen we bijstellen om je opnieuw alle slaapcomfort te bieden.

Ergonomische matrassen aanpasbaar

Matras topper voor extra comfort

Een topper is dat dunne matraslaagje van 5 cm dat je bovenop jouw ‘gewone’ matras legt. Onze topdekmatrassen zijn vervaardigd uit elastische natuurlatex dat jouw extra zacht ligcomfort biedt. Zo’n extra laagje op een harde of standaard matras kan zo een eerste stap zijn om rugklachten te verhelpen. Bovendien kan je het makkelijk meenemen buitenshuis (op hotel, in de camper of caravan, …). Ook hier kunnen wij jouw topmatras volledig op maat vervaardigen.

Matras topper natuurlatex

Beter slapen, ook op reis

Slaap op reis even goed als thuis met onze ergonomische matrassen op maat. Camper, caravan, boot of horse truck, voor elk voertuig en elke afmeting bieden we een oplossing.

Ontdek onze matrassen op maat
Witte mobilhome
Ergonomisch expert slaap uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be