Witte mobilhome

Matrassen op maat voor boten, campers of horsetrucks

Beschik je over een boot, mobilhome, caravan of horsetruck? Ook hier verdient je lichaam een deugddoende nachtrust. Door onze expertise in matrassen op maat zijn bij alle afmetingen een ergonomisch slaapsysteem mogelijk.

Kies voor meer comfort

Standaard campermatrassen zijn niet van de hoogste kwaliteit. Het wordt gemaakt uit goedkoop polyether, een zacht schuim die licht is en daardoor maar tijdelijk kan gebruikt worden. Bovendien wordt je rug niet voldoende ondersteunt en biedt het weinig comfort. Vermijd of verhelp je rugklachten op reis en kies voor een campermatras op maat met ergonomische matras en lattenbodem.

Matras op maat horsetruck

In 4 stappen naar een goede nachtrust op reis

We meten je lichaam op

Om een ergonomisch slaapsysteem op te maken moet er eerst naar jouw geluisterd worden. Wat is je lichaamsbouw, slaapgewoonte, pijnpunten bij het slapen, ... Daarna begint het samenstellen tot één geheel.

01 Ergonomie expert hoofdkussen

Opmeting van de slaapruimte

Wanneer aan de hand van jouw lichaam de matras samenstelling is bepaald kunnen wij meteen aan de slag gaan met een nauwkeurige opmeting van de slaapruimte. Zowel breedte, lengte als alle specifieke hoeken worden gedetailleerd opgenomen, voor alle afmetingen zijn wij voorzien.

02 Matras op maat opmeting slaapruimte

Op maat gemaakt in ons eigen atelier

Na zowel je slaapruimte als jouw lichaam op te meten gaan onze mensen in het atelier aan de slag. Alles wordt perfect op maat uitgesneden en samengesteld tot jouw ergonomische matras of lattenbodem op maat volledig tot stand komt.

03 Maatwerk matrassen

Installatie in het voertuig

Bij Ergodôme vinden we service belangrijk. Je nieuwe matras of lattenbodem wordt daarom met de nodige zorg in jouw camper, caravan of boot geïnstalleerd.

04 Matras op maat installatie voertuig

Ergonomische matras op maat

Een universele matras die voor ieders lichaam past bestaat niet. Bij onze matrassen zorgt maatwerk voor een mogelijkheid in alle speciale formaten en afmetingen. Bovendien houdt de ergonomische matras dus ook rekening met hoe je lichaam is opgebouwd en met welke houding je aanneemt bij het slapen. Door de drukverdeling in jouw matras zelf te optimaliseren halen we alle druk weg bij je wervelkolom.

Meer over onze matrassen
Matras op maat mobilhome

Ergonomische bedbodem

Laat de matras perfect haar werk doen en kies ook voor een ergonomische lattenbodem. Het zorgt voor een evenredige gewichtsverdeling, genoeg stevigheid en een natuurlijke ventilatie.

Meer over onze lattenbodems
Lattenbodem op maat boot
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be