Matras op maat

Naar een oplossing op maat

Dankzij onze expertise bieden we een persoonlijke begeleiding van A tot Z. Van matras tot bodem, van materiaalkeuze voor het bed tot het juiste kussen.

We luisteren naar jou en meten je op

Om het juiste bed te kiezen, luisteren we eerst naar jou en naar je lichaam. Onze slaapexpert maakt een doorgedreven analyse. Wat is je dominante slaaphouding. In welk bed slaap je vandaag? Heb je ergens pijn of last van? Wat zijn jouw verwachtingen? Ons meetsysteem is zo opgebouwd dat we een accuraat beeld krijgen van je lichaamsbouw en je slaapprofiel.

Slaapadvies

Een expert bouwt samen met jou een matras op maat

Jouw lichaam is altijd ons vertrekpunt. Na een uitgebreide screening en analyse stellen we een matras samen op maat van jouw persoonlijke lichaamsbouw. Deze matras kan gecombineerd worden met je bestaande bodem of boxspring.

Meer over een ergonomische matras op maat
Maatwerkmatrassen

Een complementaire bodem, boxspring of bed

Naast een ergonomische matras kunnen we ook zorgen voor een bijpassende bodem of boxspring, al dan niet met extra comfortfuncties. In onze showroom bouwt een slaapexpert de ideale combinatie zodat je zelf kan voelen wat helemaal goed ligt.

Lattenbodem slaaphouding en leeshouding

Ergonomisch én passend in je interieur

Naast het ergonomische aspect krijgt ook de afwerking heel wat aandacht zodat je nieuwe bed perfect past in je interieur. We bieden een ruime keuze aan stoffen, materialen, modellen, accessoires ...

Ergonomische bedden keuze stoffen

Op maat gemaakt in ons eigen atelier

Van zodra onze slaaparchitect je slaapsysteem op maat heeft samengesteld, wordt dit volledig met de hand vervaardigd in onze ateliers in Rollegem. We maken alles met vakmanschap en passie. Met oog voor detail en een hoge afwerkingsgraad. Bovendien gebruiken we alleen duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Lees meer
Slaapsysteem op maat gemaakt

Thuis geïnstalleerd door een ergonomie-expert

Bij Ergodôme vinden we service belangrijk. Je nieuwe bed of matras wordt daarom met de nodige zorg aan huis geleverd. We installeren het in je slaapkamer volgens jouw aanwijzingen. Want wij slapen pas op beide oren als jij dat ook doet.

Ergonomische matras thuislevering

Tot in de puntjes

De beste manier om je matras te testen, is natuurlijk door er een paar nachten op te slapen. Voel je dat er nog wat schort? Dan zoeken we mee naar een oplossing. Onze systemen zijn modulair en aanpasbaar, waar nodig sturen we dus graag de instellingen bij om jou een goede slaap te garanderen.

Garantie goede slaap
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be