Een toekomst voor je rug met ergodome

Een toekomst
voor je rug

Bij Ergodôme leven we met je mee. Onze missie is jouw comfort én lichamelijk welzijn verhogen. Of je nu rugproblemen wil voorkomen of bestaande klachten wil aanpakken. We doen dat met concrete oplossingen, ergonomische ideeën, medische kennis en persoonlijk advies. Ook nadat je meubilair al helemaal geïnstalleerd is. Want 24/7 de juiste ondersteuning krijgen, maakt echt het verschil.

Ergonomisch, altijd

Onze naam liegt er natuurlijk niet om: bij Ergodôme zijn we overtuigd van de voordelen van ergonomie. Ergonomisch zitten, liggen en werken verhoogt je comfort, spaart je rug en biedt gezondheidsvoordelen voor je lichaam én geest. We geven je de juiste tips om zowel thuis als op het werk het meeste te halen uit je inrichting.

Ergonomische houding ondersteuning

Geef je lichaam de steun die het nodig heeft, de klok rond.

Dat doe je 's nachts met een bed dat je slaap kwalitatiever maakt zodat je écht herstelt. En tijdens je werkdag met dynamische oplossingen die lichaam en geest activeren. Zelfs ontspannen betekent helen dankzij relaxoplossingen op maat die je lichaam perfect ondersteunen.

Ergonomie 24/7
24u ergonomie

Je kan op ons rekenen

Ons advies is altijd beschikbaar, ook lang nadat je meubilair geïnstalleerd is. Aarzel niet om langs te komen of ons op te bellen als je vragen hebt. We herbekijken met plezier de instellingen van je stoel, bed of werkomgeving als je voelt dat het nog niet helemaal juist zit.

Service en beschikbaarheid ergodome

Alles begint bij luisteren

Jij kent je lichaam het best. Daarom luisteren we eerst naar jouw verhaal. Heb je ergens pijn? Heb je klachten? We stellen de juiste vragen en gaan met jouw antwoorden aan de slag om een oplossing voor te stellen die jou het nodige comfort biedt.

Adviesgesprek ergonomie
Ergonomie expert uitleg

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar jouw verhaal. We passen en meten tot we een oplossing hebben gevonden die jou op het lijf geschreven staat. En we geven je de tijd om uit te proberen wat goed voelt.

Rugleeftijd.be