Bed uitstappen

Bedden

Een matras op maat van jouw lichaam en een individueel instelbare lattenbodem is de basis voor een goede ergonomische slaap. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet mooi mag uitzien. Daarom maken wij jouw bed op maat rond jouw ergonomisch slaapsysteem. Zodat het perfect in je interieur past.

De perfecte mix tussen ergonomie en design

Dankzij onze ambachtelijk vervaardigde bedkaders maken wij van jouw ergonomisch systeem een echt bed. De bedomranding kunnen we afwerken met een hoofdbord in de vorm en afwerking die jij wenst. Als je dat wilt, zorgen we ook voor de bijhorende accessoires zoals nachttafels, een voetenbank, … Dankzij een groot en gevarieerd aanbod van honderden kleuren, stoffen en materialen produceren wij jouw droombed volledig in jouw stijl en volgens jouw wensen.

Bedframe massief hout

Slaap

architect

aan huis

LR Ergodome slaap 563

Haal een expert in huis

Heb je echt nood aan een betere nachtrust? Onze experten komen graag bij je thuis voor een analyse van je bed en een oplossing op maat.

Maak een afspraak

Kies voor één van onze modellen of voor maatwerk

We maken jouw bed, hoofdbord en bedaccessoires in onze eigen ateliers. We werken alleen met de meest kwalitatieve materialen en duurzame grondstoffen. Het resultaat? Een stevig bedframe dat niet piept of kraakt wanneer jij beweegt. Je bed mag je immers niet uit je slaap houden. Toch?

Naast de normale standaardmaten van éénpersoons- en tweepersoonsbedden kunnen we je ook alle mogelijke buitenmaten aanbieden. Denk aan een extra breed of lang bed. Zo lig je altijd echt goed. Welke maat je ook kiest, we zorgen altijd voor een perfecte afwerking van de profielen en aansluitende hoeken.

Ergonomisch bed op maat
Ergonomisch expert slaap uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be