relaxzetel aan huis

Relaxzetel aan huis

Is uit de zetel geraken steeds lastiger? Of zie je dat bij je (groot)ouders? Onze experts komen graag naar jullie toe. Ze luisteren naar je noden en brengen relaxzetels met opstahulp mee om rustig thuis te proberen. Zo'n zetel geeft meer comfort, maar vooral ook meer zekerheid en meer vrijheid om te bewegen.

Maak hier je afspraak

Zo gaan we te werk

Een analyse van jouw klachten kunnen we het beste maken in jouw eigen leefomgeving. We kunnen dan eenvoudig bepalen waar de klachten vandaan komen en samen zoeken naar de beste oplossing.

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via onderstaande knop en wij nemen contact met je op voor een adviserend voorgesprek en behoefteanalyse.

Maak hier je afspraak
01 thuisadvies voor relaxzetels

Testafspraak bij jou thuis

Eerst luisteren we naar jouw pijnklachten, specifieke nood of behoefte. Daarna helpen we je met maatwerk graag verder. We komen bij je langs met een testmodel en meetzetel. Je kan de relaxzetel uittesten en je ontvangt het juiste advies en een duidelijke uitleg van onze ergonomie-expert.

02 Testafspraak relaxzetel thuis

Relaxzetel op maat

Aan de hand van ons groot assortiment ergonomische relaxzetels presenteren wij concrete oplossingen die helpen in jouw situatie. Relaxzetels met opstahulp, neksteun, infraroodverwarming, hartbalans, ... alles kan.

03 Ergonomisch advies relaxen bij jou thuis

Zalig relaxen

Heb je jouw keuze gemaakt? Een relax die op voorraad is, daar kan je thuis meteen van genieten. Ga je voor een maatwerkproduct, dan zetten we onmiddellijk alles in gang om het zo snel mogelijk te leveren.

04 zalig relaxen thuis met relaxzetel
Rugleeftijd.be