Onze expertise bij jou thuis

Hoe gaan wij te werk?

Dat het niet altijd makkelijk is om je naar onze winkel te verplaatsen, begrijpen we maar al te goed. We komen met plezier naar je toe en laten jou ervaren wat mogelijk is in het comfort van je eigen woning.

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op voor een adviserend voorgesprek. Ook met maatwerk helpen we je graag verder. We komen bij je langs met een testmodel en meetzetel.

01 Ergonomisch advies relaxen plannen

Testafspraak bij jou thuis

Na het adviesgesprek komen we langs met de geselecteerde modellen. Je kan de relaxzetels thuis uittesten en je ontvangt het juiste advies en een duidelijke uitleg van onze ergonomie-experten.

02 Ergonomisch advies relaxen bij jou thuis

Zalig relaxen

Heb je jouw keuze gemaakt? Een relax die op voorraad is, daar kan je thuis meteen van genieten. Ga je voor een maatwerkproduct, dan zetten we onmiddellijk alles in gang om het zo snel mogelijk te leveren.

03 Zalig relaxen met ergodome

Plan je adviesgesprek

Laat je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op voor een adviserend voorgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij enkele slaapsystemen op maat bij je thuis presenteren.

01 Ergonomisch advies slapen plannen

Slaapanalyse bij jou thuis

Na het adviesgesprek maken we bij je thuis een analyse van je huidige bed. Aan de hand van onze verschillende bouwstenen stellen wij ter plekke een matras op maat samen. We kunnen ook een bodem of boxspring op maat voorstellen.

02 Ergonomisch advies slapen bij jou thuis

Zalig slapen

We produceren je matras op maat in onze eigen ateliers. Kies je ook een bodem of boxspring dan zetten we onmiddellijk alles in gang om die zo snel mogelijk bij je te leveren.

03 Garantie goede slaap
Maak een afspraak
Linker kant
Ik wil graag een thuisbezoek voor:

Daarom zullen we je gegevens enkel gebruiken om jouw aanvraag te beantwoorden.
Rugleeftijd.be