Natuurlijk slapen houten bedkader

Green Sleep. Natuurlijk slaap je goed!

Onze Green Sleep-lijn staat voor duurzaam en natuurlijk slaapcomfort voor een gezonde nachtrust. Het is de perfecte match tussen ecologie en ergonomie.

Ergodome Isotropisch

100% Stretch Natuurlatex in de kern

Natuurlatex is afkomstig van het sap van de rubberboom Hevea Brasiliensis. Natuurlatex is van nature uit puntelastisch ofwel identiek in alle richtingen rekbaar. Bovendien ook perfect ademend en niet temperatuurgevoelig, waardoor het nooit klam of verhittend aanvoelt.

ergonomische matrassen natuurlatex stretch
Ergodome Natuurlijke grondstoffen Dekbed

Natuurlijke hoes

Belangrijk is dat de hoes ook perfect meerekt met de latexkern. Daarom gebruiken we enkel natuurlijke materialen zoals organisch katoen, Texel wol, zijde en vlas. Allen bezitten ze van nature temperatuur regulerende en vochtafdrijvende eigenschappen. Zo heb je het nooit te koud of te warm in jouw bed.

Ergonomische matrassen natuurlijke hoes
Ergodome Anti huisstofmijt Textiel

Minder giftige stoffen, minder allergieën

De combinatie van de Hevea natuurlatexkern en hoezen vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen - zoals organisch katoen, texel wol, vlas en zijde - zorgen voor een niet-toxische slaapomgeving. Zo ademen we minder giftige stoffen in met minder allergieën als gevolg.

Minder allergieën met natuurlijk slapen

Massief houten bedden, bedkaders & duurzame boxsprings

Ook in de afwerking van jouw bed trekken we de kaart van duurzaamheid. Door gebruik te maken van kwaliteitsvolle massieve houtsoorten en formaldehyde-vrije lijmen garanderen wij jou een gezonde en niet-toxische slaapomgeving. Ontdek daarnaast ook onze gestoffeerde bedden.

Duurzaam massief houten bed
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be