Akoestische oplossing ergonomisch werken

Akoestische oplossingen

Om in alle rust te kunnen werken, vergaderen of telefoneren speelt het geluid in de werkomgeving een grote rol. Daarom is het van belang om akoestische ruimtes te creëren of tools te gebruiken om storende achtergrondgeluiden te dempen. Een rustige werkplaats bevordert bovendien onze concentratie en productiviteit.

Vergaderpods

In onze akoestische vergaderpods kan in alle rust vergaderd of getelefoneerd worden zonder anderen te storen. Het bevordert de productiviteit van meetings en zorgt er ook voor dat ze in privacy kunnen doorgaan.

Vergaderbox-meeting

Phone booth

Een akoestische belcel biedt de oplossing om in alle privacy en rust te kunnen telefoneren zonder andere collega's te storen. Tegenwoordig ook zeer praktisch om een videocall of online meeting in te volgen.

Phone booth kantoor

Scheidingswanden

Bij nood aan privacy, geluidsoverlast of gebrek aan visuele scheidingen tussen ruimtes kunnen akoestische scheidingswanden geplaatst worden. Ze zijn makkelijk aanpasbaar en verplaatsbaar om flexibele werkplekken te vormen. Kan ook ingezet worden bij onze zit-sta tafels.

Akoestische oplossingen zijwand

Manueel verstelbaar

Veranderen de werplekken wel eens en wil je die toch akoestisch houden? Met onze manueel verstelbare akoestische wanden kan je ze zelf plaatsen waar je wil en kan je kiezen tussen een staande of liggende houding.

Akoestische panelen manueel verstelbaar
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be