Dynamisch werken op kantoor woodstoxx

Dynamisch werken

Op kantoor wordt te veel neer gezeten en is er nood aan beweging. Met onze dynamische tools wordt niet alleen het afwisselen tussen zitten en staan verholpen. Het lichaam wordt ook gestimuleerd om in beweging te komen en actief spieren te gebruiken.

Desk bike

In combinatie met een zit-sta tafel kan door het gebruik van een desk bike ons lichaam al fietsend voldoende bewegen tijden ons bureauwerk.

Bureaufiets bewegend werken

Al wandelend werken

Ga al wandelend te werk op kantoor of thuis met een ergonomische stapband. In combinatie met een zit-sta tafel gebruik je de stapband om minder neer te zitten en voor meer stappen te zorgen gedurende je werkdag. Deze dynamische tool wordt vooral gebruikt voor lichtere taken zoals het lezen van e-mails of informatieverwerking.

Stapband beweging op kantoor

Dynamisch recht staan

Lang rechtstaand werken is vermoeiend. Bij gebruik van een balance board zorgt dat beetje bewegen voor minder spierspanning en bevordert het je bloedsomloop en concentratie. Deze actieve stahulp traint ook je evenwicht en heupgewrichten.

Balanceboard Bewegend werken

Sta matten

Bij langdurig staand werk ontstaat er een verzuring in de kuitspieren . Door gebruik te maken van een ergonomische sta-mat met schokdempingen, koude-isolatie en een oneffen structuur worden de spieren meer in beweging gebracht en stimuleert het de bloedsomloop.

Bureau mat dynamisch werk
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be