Heel herkenbaar op kantoor: we nemen een lunchpauze of koffiepauze en zitten terrug op die smartphone te swipen. De vraag is of we wel effectief een pauze nemen? Eigenlijk niet… de geest ontspant niet omdat we terug op een schermpje kijken, alsook is dit geen afwisseling voor jouw lichaam.

Het Power Break concept van Ergodome is een uniek powernap concept om lichaam & geest te herladen tijdens korte pauzes met een hoger energiepeil als resultaat. Het is een combinatie van ergonomische ontspanning en een zen-moment voor de hersenen.

Met de Ergo Gravity zetel wordt je lichaam in de zero-gravity positie gebracht. Waardoor elke vorm van spierspanning en druk in de rug en het lichaam wordt weggenomen. De warme gloed van de infraroodmassage-optie brengt extra soelaas aan je rug- of spierspanning. Waardoor de lichamelijke tekenen van stress verdwijnen.

Dankzij de licht- en geluidstherapiebril komen jouw ogen en hersenen tot rust. Je wordt afgeschermd van de dagdagelijkse prikkels op kantoor, waardoor je geest zich volledig terug kan resetten en opladen. Zo bereik je de ideale geestelijke ontspanning.

Gebruik deze combinatie elke dag voor 15 à 20 minuten om stressmomenten en lichamelijke klachten te reduceren en te vermijden.

even herbronnen en ontstressen met het Power Break concept

ergo-gravity relax infrarood verwarming verlicht spierpijn en rugpijn