Na hoeveel uren werk pauze

Powernap

Voel je je wel eens loom of slaperig op je werk? Het is heel normaal om na 7 à 8 wakkere uren te verlangen naar een beetje rust. De ideale kwalitatieve-pauze is een powernap. Het helpt je even te ontsnappen aan wat je job mentaal en fysiek van je eist. 20 minuten recupereren en je boost weer van de energie!

Ons powernap concept

Het Power Break concept van Ergodome is een uniek powernap concept om lichaam & geest te herladen tijdens korte pauzes met een hoger energiepeil als resultaat. Het is een combinatie van ergonomische ontspanning en een zen-moment voor de hersenen.

Pauze tijdens werkuren powernap concept

Ergo-Gravity,
een zetel die je laat zweven

Lichaam

Met de Ergo Gravity zetel wordt je lichaam in de zero-gravity positie gebracht. Zo wordt elke vorm van spierspanning en druk in de rug en het lichaam weggenomen. De warme gloed van de infraroodmassage-optie brengt extra soelaas aan je rug- of spierspanning. Waardoor de lichamelijke tekenen van stress verdwijnen.

Zero gravity lighoek relaxzetel

Geest

Wanneer je de Ergo Gravity stoel combineert met de Nap-bril, gedurende 20 minuten, wordt je lichaam helemaal opgeladen. Door gebruik te maken van lichtfrequenties & geluidsgolven wordt jouw aandacht afgeleid van de dagdagelijkse "stress".

Meer over de Ergo-Gravity
Psio bril powernap

Een powernap op het werk met Vita Sensation

Vita Sensation Powernapstoel by Ergodome

De Vita powernapstoelen zorgen voor ontspanning en herstel. Ze hebben een optimale powernapstand waarbij de voeten hoger dan het hart liggen. Een herstelmoment in deze stoel levert je een boost aan energie, verhoogt je productiviteit, concentratie en alertheid. De stoelen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardig leer met keuze uit verschillende kleuren. Ze zijn zeer solide, hygiënisch in gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk.

Pauze tijdens werkuren met powernap

Extra diepe ontspanning met behulp van geluid

FPS ontspanningstechnologie is gebaseerd op laagfrequente geluidsgolven en richt zich op innovatieve wijze op fysiek én mentaal herstel. De techniek is volledig weggewerkt in het binnenwerk van de stoel; onzichtbaar en nagenoeg onhoorbaar, maar de zachte impulsen van het geluid zijn wel voelbaar en effectief. Het helpt je nog sneller en dieper te ontspannen.

Vita sensation powernapstoel
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be