Een ergonomisch verantwoorde kniestoel stimuleert je lichaam om in beweging te blijven en reageert op al je bewegingen. Je rug- en buikspieren worden versterkt. Lichaam en stoel, actie en reactie – het is een onafgebroken cyclus van beweging die uw lichaam en geest van energie voorziet. Een ergonomische kniestoel is ideaal voor wie kortere periodes aan een bureau doorbrengt, bijvoorbeeld voor jongeren die na de schooluren nog huiswerk hebben of voor wie thuis wat tijd aan de computer doorbrengt. Wie langer dan een paar uur per dag moet zitten, is beter af met een bureaustoel voor een optimale ergonomische houding.

Een kniestoel stimuleert een open en dynamische zithouding waardoor je rug zijn natuurlijke kromming behoudt en de ademhaling wordt verbeterd. De stoel geeft je lichaam de vrijheid om zijn eigen balans te vinden, waardoor je rug- en buikspieren actief blijven. Deze ‘actieve zithouding’ voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert ook de bloedsomloop en het zuurstofpeil, en daardoor je concentratie en creativiteit tijdens het werk.

Kom gerust de verschillende soorten ergonomische kniestoelen ontdekken in onze showroom. Je kan ze eventueel een tweetal weken gratis testen in je eigen omgeving.

 

Kniestoelen | Ergonomische stoelen | Ergodôme