Thuisbureau zit sta

Ergonomische thuisbureaus

Steeds meer mensen werken van thuis uit. En ook op onze thuiswerkplek is voldoende beweging van cruciaal belang. Met een ergonomische thuisbureau geniet je van meer afwisseling in jouw werkdag. Een standing desk past dan ook perfect in jouw thuiskantoor. Zo hou je meer energie over voor de leuke dingen na het werk. Zonder last van rugpijn, nekpijn of hoofdpijn.

Ontdek onze zit-sta bureaus

Compacte standing desks

In een thuisomgeving is plaats vaak een issue. Velen geen aparte ruimte of te weinig plaats in huis om een thuiskantoor in te richten. Daarom bieden wij een leuke reeks aan compacte zit-sta tafels, die perfect geïntegreerd kunnen worden in een huiselijk interieur. Dit zonder dat je compromissen hoeft te maken in ergonomie. Druk op de knop en ga alvast even rechtstaan.

Thuisbureau compact standing desk

Thuiswerk tafel

Thuiswerk betekent ook vaak in de bestaande huisruimtes werken, denk maar aan de keukentafel of eetplek. Kleed daarom deze ruimtes aan met onze minimalistische huisbureaus afwerkt in massief hout. Eigentijds design, multifunctioneel en uitgerust om van thuis uit te werken. En dit zonder dat jouw woonkamer een kantoor wordt.

Thuis bureau hout
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be