Meer dan ooit is het belangrijk om een goede houding aan te nemen tijdens het kantoorwerk. Jouw werkomgeving ergonomisch inrichten is dan ook een must om kwaaltjes op lange termijn te voorkomen. Je werkpost op een goede manier inrichten is de eerste stap, dankzij een hele reeks aan ergonomische hulpmiddelen.

Een ergonomische werkplek verbetert het comfort en de productiviteit van de digitale werker. De juiste positie van het scherm, op de juiste plek jouw documenten en het gebruik van een ergonomische toetsenbord en muis zorgen voor de ideale opstelling. Op die manier neem je een natuurlijke houding zonder daar veel te moeten over nadenken.

Omdat wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen werken wij dan ook als premium dealer samen met het kwaliteitslabel Bakker Elkhuizen.

premium dealer ergonomische kantooraccessoires Bakker en Elkhuizen

Laptopstandaard

Laptopstandaards verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt. Een ergonomische laptopstandaard of laptophouder met een documenthouder verhoogt ook nog eens de productiviteit. Doordat de documenten ‘in-line’ liggen met het beeldscherm en toetsenbord hoeft de nek niet teveel belast te worden.

computerwerk met ergonomische muis

Bij verticale muizen wordt de muis vastgepakt in een ‘hand schud’ houding. Door deze houding buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Met andere woorden: bij het gebruik van een verticale muis is er minder ulnaire deviatie en pronatie. Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis.

Webshop

Bestel deze 'quick wins' via onze webshop en richt ook jouw werkpost ergonomisch in. Veilig en snel bij jou thuis of op kantoor geleverd.