Laptophouder ergonomie thuis kantoor

Laptophouders

Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt.

Bestel hier online.

Werken met een laptop

Gebruik je geen vast scherm en werk je altijd met je laptop? Het kan, maar draagt ook gevolgen met zich mee. Het zorgt voor een gesloten zithouding en gekantelde nek. Zorg voor een rechte zithouding en maak daarom gebruik van een laptophouder.

Laptopstand

Instelbaar

Onze laptophouders kunnen op verschillende posities worden vastgeklikt. Dit om ervoor te zorgen dat je laptop op de juiste ergonomische positie komt, bovenste lijn van het scherm op ooghoogte.

Laptopstandaard verstelbaar

Laptophouder + documentenhouder

Bij laptopwerk komt meestal ook papierwerk aan te pas. Onze laptophouders beschikken over een geïntegreerde documentenhouder waardoor ook je papieren recht voor je kan leggen en op een hoek waardoor je nekspieren minder belast worden.

Laptop houder bureau

Multifunctioneel

Werk je wel eens op verplaatsing maar wil je toch blijven een ergonomische houding aannemen? Met onze Addit Bento kan je zowel makkelijk je nodig werkgerei wegbergen en ook door het openklappen je laptop op de juiste positie plaatsen om ergonomisch te werk te gaan. Kan bovendien ook weer gebruikt worden als documentenhouder om papieren op te leggen of ook eventueel een tablet.

laptopstandaard addit bento
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be