Monitorstandaard verstelbaar dataflex

Ergonomische monitorarmen

Dankzij een ergonomische monitorarm kan het beeldscherm op het exacte schermhoogte geplaatst worden. Dit ontlast de spanning op jouw nekspieren. Het scherm kan ook op ieder andere mogelijke positie geplaatst worden om bv. het scherm te draaien om iets te tonen aan je collega of klant.

Schermafstand

De afstand tussen het beeldscherm en jezelf speelt een grote rol. In veel gevallen staat het scherm vrij ver. Onbewust wordt hierdoor naar voor geleund om het scherm beter te zien. Wat zorgt voor een kromme rug en verlies van ondersteuning in de stoel. De beste afstand is een armlengte tussen jou in de stoel en het beeldscherm.

Monitorarm schermafstand

Schermhoogte

Ook de hoogte van het scherm moet juist afgesteld zijn. Om de nek zo weinig mogelijk te belasten wordt de bovenste lijn van het beeldscherm op ooghoogte geplaatst.

Monitorarm schermhoogte

Tablethouder

Wordt er op je werk gebruik gemaakt van tablets voor video calls, verkoop of algemeen gebruik? Ook hiervoor beschikken we over een unieke tablethouder die valt te combineren met één van onze andere monitorarmen.

Tablethouder dataflex
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be