Documenthouder flexdesk 640

Documentenhouders

Een "in-line" documentenhouder zorgt voor een functioneel werkvlak en realiseert korte kijkafstanden tussen document, beeldscherm en toetsenbord waar de productiviteit toeneemt. Ook wordt de nek op deze manier niet overbelast.

Bestel hier online.

Voorkom nekklachten

Papieren die links en rechts op de bureautafel liggen. Iedereen heeft het wel al eens voorgehad of bij sommige is het nog altijd zo het geval. Het zorgt voor een onoverzichtelijke bureau, onnodige armbewegingen en een pijnlijke nek door continu naar beneden te kijken. Door een documentenhouder te gebruiken verklein je de hoek om je nek te kantelen en kan je ordelijk je papieren plaatsen.

Documentenhouder bureau

Eén lijn

Door onze documentenhouder en toetsenbord in één lijn te zetten met ons scherm wordt een korte kijkafstand gecreëerd. Nek en armspieren kunnen meer rusten wat resulteert in meer productiviteit binnen de werkdag.

Ergonomische werkplek documentenhouder

Uitschuifbaar

Door het toetsenbord is het niet altijd even handig om op het papier te schrijven die op de documentenligger ligt. Door onze uitschuifbare documentenhouder kan je een deel dichter naar je toe trekken, over het toetsenbord waardoor je mooi recht ondersteund blijft zitten in je stoel.

Documentenhouder uitschuifbaar
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be