Ergonomische vergadertafel

Vergadertafels

Projectwerk wordt meer en meer standaard in ons dagelijks takenpakket. Meeting rooms zijn dan ook heel belangrijk geworden om af te stemmen met klanten, leveranciers en externen. Maar ook intern samenwerken vraagt een aangepaste vergaderruimte. Naast onze dynamische vergaderstoelen, brengen we ook beweging in jouw vergadering met onze vergadertafels. Ga verder dan standaard zittende vergaderingen en breng dynamiek in je meeting om deze al rechtstaand door te brengen.

Staand vergaderen

Vergaderingen kunnen nogal energie-opslorpend zijn. Doe daarom eens een meeting rechtstaand: het verhoogt de creativiteit, productiviteit en non-verbale communicatie. Wat bovendien een snellere besluitvorming bewerkstelligt! Met onze hoge vergadertafels en meeting modules wordt staand vergaderen wel heel makkelijk.

Hoge vergadertafel

Dynamisch vergaderen

Na een tijdje zitten, kan de vermoeidheid nogal toeslaan tijdens een lange meeting. Doorbreek daarom de meeting door recht te gaan staan. Dat geeft nieuwe energie, zowel mentaal als lichamelijk, om toch nog even door te gaan. Dankzij onze elektrische zit-sta vergadertafels breng je de volledige tafel met één druk op de knop omhoog en omlaag. Laptops, gsm's en schrijfgerei kunnen gewoon van iedereen blijven liggen.

zit-sta vergadertafel elektrisch

Zittend vergaderen

Voor wie het toch liever bij het zittend vergaderen houdt, kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan conferentie- en vergadertafels. De keuzemogelijkheden qua vorm, kleur en uitvoeringen zijn onbeperkt. Telkens uitgerust met extra accessoires om de meeting zo vlot en comfortabel mogelijk te maken. Om het toch iets dynamischer te maken, kan verschillende types ergonomisch zitmeubilair een oplossing bieden.

Nia immerse vergadertafel
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be