Zit sta bureau elektrisch houten poot

Ergonomische zit-sta bureaus

Ergonomische zit-sta bureaus helpen je om voldoende te variëren. Met één druk op de knop breng je jouw tafel in positie om rechtstaand te beginnen werken. De afwisseling bevordert je productiviteit en stimuleert je bloedcirculatie en je zuurstofopname.

Op... en neer

Een elektrisch verstelbare zit-sta tafel is een handig hulpmiddel. Dankzij de elektromotor breng je met één druk op de knop de tafel met alles erop naar boven of onder. Zo kan je zonder veel moeite afwisseling in posities (zitten - staan) brengen. En bovendien is de tafel makkelijk aan te passen aan wie ze gebruikt. Ideaal dus in een flexwerk-omgeving.

Mono, duo... of meer?

In professionele kantoorgebouwen is ruimte beperkt en moet dan ook efficiënt ingevuld worden. Met onze duo zit-sta bureau's combineer je 2 of 4 werkplekken in één frame. Zo creëer je dynamische werkeilanden met minder plaatsgebruik. Waarbij elke werkplek ook individueel instelbaar is dankzij de elektrische zit-sta tafel.

Standing desk kantoor

Vergroot je werkcomfort met bureau-accessoires

Bevorder je zit-sta tafel met onze extra tafelaccessoires. Ga voor een clean desk met kabelgoot om je kabels proper weg te bergen. Laadt jouw laptop makkelijk op dankzij de ingebouwde mediahub. Stel jouw zit-sta tafel makkelijk in via jouw smartphone met een superieure memoryfunctie met bluetooth verbinding. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Zit sta bureaus linak
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be