Ergodôme Home

Ergonomische relaxzetels, salons, matrassen en bedden op maat voor een ultiem zit-en slaapcomfort.

Ergodome home relaxen slapen

Ergodôme Office

Slimme en ergonomische kantoorinrichting van A tot Z voor bedrijven en telewerkers.

ergodome office ergonomisch werken

Solden bij Ergodôme Kortrijk

Ontdek tijdens onze solden hoe je meer comfort kunt brengen in je leven voor minder. Laat je inspireren door onze tijdelijke aanbiedingen, bespaar en tover je huis om in een oase van rust en ontspanning.

Ik wil meer weten over jullie solden
Webpage Kortrijk no copy met bol 1

Showroomuitverkoop Antwerpen

Wij vernieuwen onze toonzaal! Ontdek onze spectaculaire showroomuitverkoop waar je geweldige ergonomische oplossingen kunt vinden tegen scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom.

Meer info
Webpage 1

Gezocht: verkoper met een flinke dosis enthousiasme

We zoeken een nieuwe collega voor onze winkel in Kortrijk! Wordt jij het nieuwe gezicht van ons bedrijf én de stem die onze klanten begeleidt naar de beste keuze voor hun ergonomische behoeften?

Lees meer
Vacature showroom adviseur

Ergodôme leeft met je mee

Wij zijn dé expert op het gebied van ergonomisch meubilair en advies. De klok rond leven we met je mee en bieden we oplossingen op maat van jouw noden, want jouw rug en lichaam verdienen de beste service.

Slaapadvies

24/7 de juiste ondersteuning

Je hoeft geen rugpatiënt te zijn om baat te hebben bij ergonomie. Ook als je rugproblemen en nekklachten wil voorkomen of op zoek bent naar het beste comfort, kan je terecht in onze showrooms.

24/7 juiste ondersteuning met ergodome

Ergonomie op kantoor

Daarnaast begeleiden we bedrijven bij de totaalinrichting van een mensgericht kantoor. Dankzij een activity-based indeling stimuleren bedrijfsleiders hun werknemers om ergonomisch te werken, zonder dat ze daar zelf bij hoeven na te denken.

Samen maken we het verschil

Bij Ergodôme is de mens altijd het vertrekpunt. Daarom luisteren onze experts eerst naar jouw verhaal. Met die kennis stellen we een oplossing voor die jouw dagelijks comfort verhoogt. En daar stopt het niet. Ook na de installatie van je meubilair, thuis of op kantoor, blijven wij bereikbaar voor ergonomisch advies.

ergonomisch advies meubilair

Gegarandeerd tevreden

Bij Ergodôme geloven we dat er voor elk lichaam een juiste ergonomische oplossing bestaat. Maar uiteindelijk kun jij alleen voelen wat echt goed zit. Onze experts nemen daarom alle tijd om samen met jou verschillende systemen uit te testen. Zo zijn we helemaal zeker dat we samen een oplossing vinden die jou op élk punt ondersteunt.

  • Ergonomisch, dus goed voor je lichaam

  • Tevredenheidsgarantie

  • Deskundig advies door een expert

  • Een oplossing op maat van jouw lichaam

  • Geïnstalleerd door een vakman

Rugvriendelijk meubilair USP icoon
ergonomische oplossingen werk slaap relax

Welke oplossing zoek je?

Bekijk onze ergonomische oplossingen om comfortabel te relaxen, beter te slapen en dynamisch te werken.

Rugleeftijd.be